2777
2789

قرص فلوکستین یه آرامبخش خیلی ضعیف اما عالی 

نه اعتیاد داره که وقتی تموم بشه اذییت کنه 

نه خواب اوره 

نه اذییت میکنه شمارو ولی خوردنش راه روش داره 

بعد یک هفته جواب میگیری باید حداقل ۳ماه خورده بشه

بی ضرر و عالی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من‌ روزی دوتا میخورم دوز ۲۰برای پانیک بیخیالتر شدم یکم

عزیزم من پنبک دارم ک رو قلبم اثر گذاشته شما بعد چه مدت بهترشدبد؟

ضربانتون وفشارتون رو بالا پایین نبرده؟حمله تون چی ؟کمتزشده؟

قرص فلوکستین یه آرامبخش خیلی ضعیف اما عالی  نه اعتیاد داره که وقتی تموم بشه اذییت کنه  ن ...

دکتر قلبم بهم. داده من هم متورال میخورم برای آریتمی 

هم اینو نوشته سه ماه بخورم 

ببخشید شما رو ضربان قلب وفشارتون تعبیری ایجاد نشده بعد مصرفش ؟

من تمام مشکلات قلبم اراعصاب هست منتها میترسم بخورم ضربانم پایینتر ازاین بیاد بمیرم توخواب 

خیلی دلم میخواد ازاین اعصاب راحت بشم 

من خوردم خیلییییی راضی بودم ولی خواهرم خورد اصلا بهش نساخت!

علایمشون چیبود ک نساخت بدونم اگ اتفاق اقتاد؟من خودم یادمه یبار ۱۰روز خوذدم گیج و منگ بودم ولی خوب شاید تلقیین هم میکردم دیگ نخوردم 

عزیزم من پنبک دارم ک رو قلبم اثر گذاشته شما بعد چه مدت بهترشدبد؟ ضربانتون وفشارتون رو بالا پایین نب ...

من۱۷ساله پانیکم عزیزم ازاسترس وقتی تنها میشم تهوع شدید میگیرم اسهال تپش قلب فشارم یا بالا میره یا پایین ترس شدید بیخوابی و...فلوکسیتین دوتا میخورم پرانول دوتا یکم بهترم مدام مشاوره میکنم باشگاه میرم مشاوره کن عزیزم باشکاه برو 

چند ساله این مشکل رو داری ؟

من تقریبا ۱۲ساله 

ولی تو ابن ۶سال آخر خیلی شدید شده من یحالتی ترس و استرس میفته تووجودم 

حتی مشکل اریتمی هم ازسرهمبن حمله های پنیک برام ایجاد شد همش فکر میکردم قلیه داروی قلب بهم دادن درصوذتی ک پنیک بودچون من بااینکه داروی قلب میخورم وضعیتک رو به بدترشدن هست 

دکتر قلبم بهم. داده من هم متورال میخورم برای آریتمی  هم اینو نوشته سه ماه بخورم  ببخشید ...

من بعد فوت پدرم دقیقا یه آدم روانی شدم الکی جیغ گریه حالم خیلی بد بود دکتر بهم فلوکستین داد بعد ۳ماه خوردم همه چیز برگشت به حالت اول و خوب شد فقط باید دوز رو درست مصرف کنی وگرنه حالت تهوع میگیری فقط همین 

من ۱۰پیدا نکردم ۲۰گرفتم حالت تهوع میداد کپسول رو باز میکردم نصف خالی میکردم میخوردم خوب بود 

ولی بعد یه هفته تازه تاثیر میزاره 

ببین هر کار کنی نمیتونی به یه موضوع فکر کنی مدام فکرت میپره جای دیگه 

برای همین من خوب شدم .الان کسیو میشناسم ۴ساله میخوره حالش هم اصلا بد نیست خوبه 

لاغر هم میکنه درضمن این قرص

من تقریبا ۱۲ساله  ولی تو ابن ۶سال آخر خیلی شدید شده من یحالتی ترس و استرس میفته تووجودم  ...

پنیک همه ش روحی هست 

سعی کن با مشورت با روانشناس خوب حلش کنی 

پیاده روی منظم داشته باش ،، گرمیجات بخور 

مثل شیره انگور توی آب 

عسل طبیعی 

عرق بهار نارنج بخور 

پنیک ذهنیه‌نباید ازش بترسی 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
من۱۷ساله پانیکم عزیزم ازاسترس وقتی تنها میشم تهوع شدید میگیرم اسهال تپش قلب فشارم یا بالا میره یا پا ...

شما درد بدنی هم داری دردای شدید من همیشه کتف درد دارم ازابنورم رو قلبم درد خس خفگی درد سینه تنگی نفسی فکم قفل میشه ضربان قلب بالا همشون رو شدید در نظر بگیر هرگز دارو ی اعصاب نخوردم مثلا پوکساید وفلو خوردم منتها چندروز 

بدکتر قلبم بهم گفت شما نباید خیلی ضربانتو بیاری پایین چون ضربان بالا دارم پایین هم دارم بخاطر همین میترسم قرص اعصاب بخورم ولی اینجوری هم دارم بدتر میشم حس میکنم هرلحطه میمیرم 

همه حمله هاشون کوتاهه مال من هرشب هست چندساعت 

شما درد بدنی هم داری دردای شدید من همیشه کتف درد دارم ازابنورم رو قلبم درد خس خفگی درد سینه تنگی نفس ...

چرا دکتر گفت نباید ضربانتون پایین بیاری ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔