2777
2789

اقایکروز یکی بمن گف ت این حرفو زدی درحالیکه من روحم خبر نداشت سرش حسابی جنگ شد و من اشک میریختم گفتم خدایا اگ من بحقم ثابت کن اگ نیستم ک بزن منو ب دوماه نرسیده طرف عزیزترینش رفت تو کما و دکترا جوابش کردن زنگید ب التماس دعاکنید من بدکردم قبول ولی بچم گناهی نکرده اونم بمن نزنگید ب یکی دگ زنگیده بود ک بمن بگه بعد دوهفته کما و دکترا اب پاکی ریختن گفتن خودتون اماده کنید تموم میکنه بادستگاه زندس رفتم جانماز پهن کردم گفتم خدا من گذشتم  توام بگذر بعد ۳روز ازکما دراومد معجزهرشد

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همسرم کارگر صحاب خونه گفت تاقبل عیدباید خونه خالی کنین حتما هیچ پس اندازی هم نداریم یه هفته شوهرم ...

انشالله درست میشه

با صابخونت حرف بزن عجب ادمایی پیدا میشن

یکی دگ پشتم تهمت زد ک اقا این باشوهرفلانیه شکستم گفتم خدایا حقم بگیر ثابت کن دقیق بعد چن وقت همون ک این حرفو زد دقیق باشوهرهمون فلانی چت و کل گندکاریاش روشد یعنی زن اون طرف اومد ازم حلالیت گرف

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
انشالله درست میشه با صابخونت حرف بزن عجب ادمایی پیدا میشن

کاشکی فقط صاحب خونه باشه😔 اجاره خونه عقب افتادیم بیشتر برای همین لج کرد گفت اگه تاهفته بعدی ندادین حتماخونه تخلیه کنین. کمرم شکسته ازغم غصه هیچ پشتیبان حامی هم نداریم 

یکروز یکی گف این ازشوهرش جدا شده واسه مهریه واینا شوهرش خوب بوده گفتم خدایا ت ب حق رفتی بیرون خدایا اگ من ب حقم ک چنان کن سر دخترش بیاد سرعزیزش همین بیاد اگ نیستم ب حق خدایا منو بزن خلاصه بعد یکی دوسه سال دختر همون زن ک سنش بالای ۵۰بود شوهرش بی دلیل طلاقش دادن همه ابروشون رف ک چرا سرپیری طلاقشو دادی بی دلیل ها اونجا گف خدایا دیدی حقمو گرفتی

کاشکی فقط صاحب خونه باشه😔 اجاره خونه عقب افتادیم بیشتر برای همین لج کرد گفت اگه تاهفته بعدی ندادین ...

چقد باید بدی ابجی مگ

اقا یکی یکروز زنگ و پیام از فامیلا یابامن دوس شو یانشی میرم ب کل خانوادت میگم ت هرزه ای و بامن و بقیه بودی اشکم ریخت گفتم برو هرکار میکنی بکن رفتم ب خانوادم گفتم جریانو ولی سکوت کردم بعد چن وقت دیدم اره ب زنش گفته و ب فامیلامون ک زنش ت دعوا بایکی از فامیلاگفته برید فلانیو جم کنید ک جندسو مردای متاهل ازراه ب در میکنه بقران ب دوماه نرسبد عروسشو ت بغل یکی دیدن ک سک س داشته زنگ زدم ب فامیلم گفتم برو بهشون بگو ای تازه اولشه تهمت ب یک بی گناه میگفت کجای کاری تو خانوادشون کشته کشار شده گفتم چوب خداست دگ 

درخواست بده بمن