2777
2789
عنوان

دیشب یه خواب دیدم-فکر کنم قراره بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6255 بازدید | 42 پست
عجب عمر  رو که فقط خدا میدونه

اره اینکه صددرصد. ولی بعضی وقتا خدا به نحوی به بقیه میفهمونه.

من خودم خواب دیدم عزراییل بهم گفت 50 روز دیگه میمیری ولی بعدش بابام فوت کرد

میگم شاید اینم نشونه باشه.اما امیدوارم برای عزیزام اتفاق نیفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینکه صددرصد. ولی بعضی وقتا خدا به نحوی به بقیه میفهمونه. من خودم خواب دیدم عزراییل بهم گفت 50 ...

والا منم خواب حضرت ملک موت دیدم ولی هیچ خبری نبوده . صدقه بنداز . به هیچی فکر نکن

چون بهش اعتقاد نداری که نمیشه بگی خرافاتی. بارها و بارها شده قبل از فوت کسی به نحوی زودتر خبر شدم

عزیزم چرا به جای اینکه به تاریخ مرگت فکر کنی به اینکه شاید باید بری سرخاک پدرت و براش خیرات بدی فک نمیکنی شاید دلتگه شاید خیرات میخواد .... 

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
انشالا عمر طولانی و باعزت داشته باشی..هیچکس از زمان مرگش خبر نداره ممکنه همین الان یهو همه باهم بمیر ...

اره عزیزم قطعا هیچکس نمیدونه. ولی چون بارها اتفاق افتاده که یکی به نحوی زودتر بهش الهام شده ذهنمو درگیر کرده

از مردن نمیترسم. فقط یکم گیجم احساس میکنم باید زودتر کارامو بکنم

اره عزیزم قطعا هیچکس نمیدونه. ولی چون بارها اتفاق افتاده که یکی به نحوی زودتر بهش الهام شده ذهنمو در ...

بنظرم فکرتو درگیرش نکن..شاید بخاطر اینکه ذهنت آشفته اس یا اخیرا بخاطر تحت فشار مشکلات به مردن و مرگ فک کردی همچین خوابی دیدی

عزیزم چرا به جای اینکه به تاریخ مرگت فکر کنی به اینکه شاید باید بری سرخاک پدرت و براش خیرات بدی فک ن ...

هر هفته اونجا هستم-یک ساعتو نیم راهه تا شهرمون-هرروز یه عالمه صلوات براش میفرستم قران میخونم-خیراتم میدم

زیاد خوابشو میبینم.ولی اکثرا حرفی نمیزد.اینبار اینو گفت

هر هفته اونجا هستم-یک ساعتو نیم راهه تا شهرمون-هرروز یه عالمه صلوات براش میفرستم قران میخونم-خیراتم ...

میدونم ولی مرده میگن ی موقع دلش میخواد کسی چه میدونه .....

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉