2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه سوال  هنوزم برای بدنیا اومدن بچه فامیل درجه یک مث خواهر یا خواهر شوهر طلا میگیرین تو ...

ن عزیزم....  طلا انقد گرون شده ک واسه نامزدی و ازدواج هم خیلیا سعی دارن حذفش کنن یا مقدار کمتری بگیرن.. 

فک کن کسی ک مثلا 4 سال پیش 200گرم طلا واسه عروسیش گرفته الان رسیده ب 50گرم...  لزومی نداره طلا گرمی 1800 کادو بدی

اره النگو همـمیشه خرید این چند روز چنتا تاپیک دیدم النگو اینه ای خریده بودن دونه ای شش تومن

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤

مادر شوهر من روز عروسیمون طلاهای کادویی رو از من گرفت گفت تو بلد نیستی من میبرم پیش آشنا پولش میکنم برات میارم 

هنوز بعد ۶سال پس نداده

الان باز یادم افتاد اعصابم خورد شد

پس نداد هیچیم نگفت

مادر شوهر من روز عروسیمون طلاهای کادویی رو از من گرفت گفت تو بلد نیستی من میبرم پیش آشنا پولش م ...

شما هم چیزی نگفتی؟حداقل یه سراغی میگرفتی ؟یا به کسی میگفتی ازش بگیره

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
گفتن بردیم جای قرضمون ولی باورت میشه روم نشد ناراحتیمو ابراز کنم 

اشتباه کردی میگفتی ،قرض شما چ ربطی به کادوی من داره 

باید کسی رو در جریان میزاشتی 

همسرت هیچی نگفت 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....