2777
2789
عنوان

هاله انداختن بی بی چک

216 بازدید | 16 پست

سلام دوستان صبح بخیر، من ۸ آبان دوره ام شروع شد و ۱۶ ابان تموم شد،قبلش هم قرص اورژانسی خورده بودم که باعث همین پریودی شده بود،دوباره ۱۶ آبان لکه بینی پیدا کردم و چند روز بیشتر نبود،و اول پررنگ بود و بعد کمرنگ تر شد ولی با عرض پوزش رنگ خون نبود،از بعداز اون دیگه پریود نشدم ،الان دو هفته ای هست که علائم پریود دارم،درد و ضعف رفتن شکم،حساس شدن سینه و الباقی علائم قبلی،ولی پریود نمیشم.و با تاخیر ۲۴ روزه امروز بی بی چک زدمو در لحظه هاله انداخت، بنظرتون حامله ام؟اگه حامله ام چرا بعد ۲۴ روز دو خط پررنگ نیوفتاد؟هاله اولش کمرنگ بود ولی الان پررنگه

عکسشوبذارشایدتوهمه

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بارداری برای منم تو پنج هفته هاله انداخت در حالیکهبتام حیلی خیلی بالا بود

برو آز بتا بده

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
نه توهم نیست خیلی واضحه

پس مبارکه عزیزم.

چندتافرزندداری؟

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
پس مبارکه عزیزم. چندتافرزندداری؟

دوتا دیگه بچه نمیخوام پسرم دوسالش نیست هنوز،اصن شرایطش و ندارم ،هنوز بچه ام شیر میخوره،توروخدا دعا کن به حق این شب و روز عزیز مثبت کاذب باشه،

دوتا دیگه بچه نمیخوام پسرم دوسالش نیست هنوز،اصن شرایطش و ندارم ،هنوز بچه ام شیر میخوره،توروخدا دعا ک ...

عزیزم ان شاءالله خواست خدابادلت یکی باشه ولی اگه باردارهم بودی ناشکری نکن.الان سه فرزندزیادنیست بنظرم خیلی طبیعی وعادیه.

منم سه فرزنددارم.بخدااگه شرایط مالی وجسمیم جوربودشش فرزندبدنیامیاوردم.

اگه فرزندی درراه داشته باشی همون میشه چراغ دلت وعزیزخونه ت.