2777
2789
عنوان

ناباروری بدون علت😭

7986 بازدید | 80 پست

بعد از دو سال و نیم تلاش 

همه ازمایشا خوب

یک بار  iui ناموفق

بار اخر دکتر گفت اصلا دنبال علت نگرد که گاهی دلیل علمی نداره

ساعت ۷صبح شوهرم نوبت گرفته از بیمارستان برای پروسه ivf 

امشب اصلا از فکر خوابم نبرد

تو زندگی سختی زیاد کشیدم

کاش خدا اینطوری امتحانم نمی کرد دیگه حقم نبود در توانم نیست

چرا مثل هزاران زن طبیعی باردار نشدم

مردم با تنبلی تخمدان با اسپرم ضعیف با یه بار رابطه کنترل نشده راحت حامله میشن. تو این مدت که من اقدامم میشد ۳تا بچه زایید.

خیلی خسته ام

کاش دیگران اینقدر سرکوفت نمی زدن

هیچ وقت دغدغه ی بچه دار شدن نداشتم. روانیم کردن. الان انگیزه ی بیمارستان رفتن ندارم. اونم برا چیزی که بازم نتیجش معلوم نیست بشه یا نه

دلم می خواد همین لحظه بمیرم. 💔

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

شاید چله رو گردنته

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولا اینکه من خیلیا و میشناسم بعد 20 سال باردار میشن، بعدشم احساس میکنم فلسفه اینکه خدا به آدم بچه نمیده اینه که بچه های دیگرو به سرپرستی بگیره، همسایه ما اینکار رو کرده، عاشق بچشه، الان 20 سال دارن باهم زندگی میکنن و تازه باردار شده ولی همیشه به مامانم میگه اینی که از پرورشگاه آورده تموم زندگیشه 

عزیزم استرس خیلی در این مورد باعث از بین رفتن تلاشت میشه سعی کن بیخیال باشی به حزف هیشکی نباشی 

بلاخره درس میشه ایشاالله 

یکیو میشناختم بعد 17 سال دو قلو داد بهش خدا

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سلام چقدر ناامیدی باید خوشحال باشی که توانایی داری بری دنبال درمان من خودمم بدون علت باردار نمیشدم و ای وی اف کردم اصلا هم چیز سختی نیست اتفاقا خیلی هم شیرینه من از همون اول خودمو باردار میدونستم و خدارا شکر که نتیجه گرفتم الان مامان یه دختر ناز هستم

یعنی چی؟ البته اعتقاد ندارم

منم اعتقاد نداشتم 

دلیلش رو کامل نمیدونم 

مثلا اگه تازه عروس بره قبرستان یا همچین چیزایی چله اون اتفاق میگیرتش

برای من یه روحانی گفت بابت شوهرت  رو گردنت چله نیوفته که نمیذاره بچه دار بشی 

یک سال و نیم بچه دار نشدم 

رفتم یه قابله از روستا ۳ روز چلم رو برداشت و دارو گیاهی داد بهم  

خودم  و شوهرمم هم ویتامین Eخوردیم

ماه بعد  باردار شدم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
منم اعتقاد نداشتم  دلیلش رو کامل نمیدونم  مثلا اگه تازه عروس بره قبرستان یا همچین چیزایی ...

مامان منم بعد نه سال بعد چله باردار شد البته برادرمو بعد از من 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزم اولا اینکه من خیلیا و میشناسم بعد 20 سال باردار میشن، بعدشم احساس میکنم فلسفه اینکه خدا به آدم ...

بچه به سرپرستی گرفتن کار هر کسی نیست.

و اینم بگم بازم تلاش کن ایشالا که میشه، ببین خدا اگه بخواد هیچی نشد نداره

نمی دونم بعد این همه صبوری

چرا بازم نخواست طبیعی بشه و نیفتم تو این راه

چرا کاریو انداخت گردنم که می دونه توانشو ندارم

سلام دوستم

انشاالله بحق همین صدای اذان خدا دامنتو سبز کنه و منم همینطور

میفهممت خیلی سخته

ولی انشاالله ک جواب میگیری برو انگیزه داشته باش

منم بعد از ۸سال ناباروری و یه بار ivfک منفی شد دوباره چند روز دیگه تخمک کشی دارم و بعدانتقال

سلام چقدر ناامیدی باید خوشحال باشی که توانایی داری بری دنبال درمان من خودمم بدون علت باردار نمیشدم و ...

درسته عزیزم حداقل از زوجایی که مجبورن اسپرم یا جنین اهدایی بکیرن شرایطمون بهتره ولی به خدا هر دکتری ازمایشاتو می بینه تعجب می کنه چرا طبیعی نشده

یک سال بیشتره مدااااام درگیر دکتر و انواع ازمایشم دیگه حالم از هر چی زناشویی و بچه و زندگیه به هم میخوره.

نمی دونم بعد این همه صبوری چرا بازم نخواست طبیعی بشه و نیفتم تو این راه چرا کاریو انداخت گردنم که ...

دقیقا احساسات منم همینه امشب

منم باورم نمیشه که دارم کارای انتقال جنین رو انجام میدم

منم می تونستم دو سه تا بچه داشته باشم

از نگاه ها و حرفهای دیگران خستم اصلا حوصله بیمارستان و این صحبتارو ندارم ۵سال منتظرم

سلام دوستم انشاالله بحق همین صدای اذان خدا دامنتو سبز کنه و منم همینطور میفهممت خیلی سخته ولی انش ...

سلام عزیزم ایشالا به زودی نتیجه تلاش و صبوریتو بگیری.