2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد سینه درشت شدن سینه ضعیف شدن کمر تیر کشیدن عضلات  خواب الودگی و بی اعصاب شدن

درشت شدن سینه منظورتون اینه احساس میکنین سنگین شدن؟من نوک سینه م درد میگیره جوری که انگار از سرما درد گرفته ولی شدید نیست

امروز فقط در حد ۱۰دقیقه اینجوری بودم ولی روزای قبل نه،بنظرت ممکنه باردار باشم؟

نمی‌دونم ولی ترشح میاد و دل درد زیر پریودی ،یکم کمر درد ولی مداوم نیست ،،،هی میاد می‌ره ،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
بعضیا هم دل درد و حالت تهوع تجربه میکنن خیلیییی علائم داره برای هرکسی متفاوته ولی دردی شبیه پریودی ...

این دلدرده معمولا کی شروع میشه؟چند روز مونده به موعد؟من معمولا خودم هیچوقت چند روز قبلش اینجوری نمیشم ولی امروز در حد۱۰دقبقه این دردو داشتم،معذرت میخوام ترشح هم دارم ولی ۲روز پیش ازمایش خون دادم منفی بود،ممکنه رود رفته باشم و اینا علایم بارداری باشه؟

نمی‌دونم ولی ترشح میاد و دل درد زیر پریودی ،یکم کمر درد ولی مداوم نیست ،،،هی میاد می‌ره ،،،

ترشح هم دارم،سینه هامم وقتی سوتینمو در میارم احساس درد دارم و نوک سینه م هم یجوریه انگار از سرما درد گرفته

این دلدرده معمولا کی شروع میشه؟چند روز مونده به موعد؟من معمولا خودم هیچوقت چند روز قبلش اینجوری نمیش ...

احتمالش هست

چند روز دیگه بازم آزمایش بده یا از بی بی چک استفاده کن تا مطمئن بشی

_ سبک زندگیت چیه؟      + دوری و دوستی:)
اره ممکنه ،،قبل آزمایش بی بی چک بزن خب

یدونه قبلا خارج رحم داشتم خیلی اذیت شدم الان گفتم ازمایش بدم زودتر بفهمم اگه هستم که تحت نظر باشم و‌دیگه مثل قبلی عذاب نکشم،بنظرت الان ۴روز مونده به موعدم بی بی چک نشون میده؟

ترشح هم دارم،سینه هامم وقتی سوتینمو در میارم احساس درد دارم و نوک سینه م هم یجوریه انگار از سرما درد ...

البته تو اقدام هم اینا هست ولی همین نشانه ها یعنی بدنت ب اقدام واکنش نشون داده و ب زودی باردار میشی این ماه نشد  دوسه ماه آینده حتما میشی 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
یدونه قبلا خارج رحم داشتم خیلی اذیت شدم الان گفتم ازمایش بدم زودتر بفهمم اگه هستم که تحت نظر باشم و‌ ...

معمولاً میگن بگذره ولی بوده ک‌ جواب داده ،،بتا بالا باشه نشون میده ،،ضرر. نداره 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌