2777
2789

نداشتم

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داشتم غیبت استادو میکردم با دوستم،از پشتم درومد یهو....یعنی مردمو زنده شدم هااا      😓😓😓😓بعدا خواسنگارم شد ردش کردم،توعقد جدا شده بود با ترم بالاترمون. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مراسم داشتیم تو خونمون دختر خالم گف شبیه داداش عروسمونم منم از اون پسره هم بدم میاد هم پسرخاله نامزدمه گفتم من از اون پسره لاشی مادر ج.ن.د.ه بدم میاد دیدم خاهرش قرمز شد جیغ زدم فرار 

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺

فردای عروسی  داییم ،ب داییم گفتم خوش گذشت (منظورم کل عروسی بود) اون فکر کرد عملیات شبش رو میگم 😒یه نگاه تند کرد بهم گفت خجالت بکش و راهشو کشید رفت ،🤕برا دوره نوجوانیمه ولی هر وقت ببینمش تو دلم میکم دایی من عروسی رو گفتم 🥲هیچی دیگه از بعد اون فردای عروسی حال هیچ داماد یا عروسی رو نپرسیدم 😅😅

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌