2777
2789
عنوان

ضربه ب سر نوزاد هفت ماهه

27561 بازدید | 36 پست

سلام دخترم چهار دست وپا راه میره جدیدا رفته بود تو اتاق و باپاش زده بند لباس رو انداخته بود رو سرش البته کیف کوچیکشم بغلش بود و بیشتر ضربه رو اون نگه داشته ولی افتاده بود دیگ حالا خیلی میترسم چیکار کنم هوشیاری کامل داره و میخنده شیرشم میخوره استفراغم نکرده تورم و قرمزی هم نداره رو سرش بنظرتون چیزیش شده؟؟ خیلی نگرانم

عزیزم مراقبش باش ولی انقدرم خودتو نترسون من با هر ضربه به سر و صورت پسرم خودمو میکشتم ولی الان که ده ماهه اس انقدر میره تو در و دیوار که عادی شده برام. بچه اس دیگه تا زمین نخوره که بلند نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله که چیز خاصی نشده با توجه به اینکه میگی علائمی نداره

ولی واسه اینکه خیالت راحت شه فردا ببر دکتر نشون بده 

ولی نترس چیزی نشده

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

اگ دیدی گیجه..استفراغ کرد..پشت گوشاش کبود شد..جای ضربه کبود شد ووزم داشت ببرش..اگه دیدی بچت هیچ کدومم نداشت ولی حالتش مثل قبلش نیس بازم ببرش

کاربراقامممم.....ازخودم گلایه دارم ..منو ازخودم جدا کن..روم سیاهه یابن زهرا ..توبرای من دعا کن..السلام علیک یا صاحب الزمان..
انشالله چیزی نشده فقط خیلی مراقب باش مخصوصا وقتی تازه میخوادوایسه ممکنه از پشت پرت بشه یا وقتی راه م ...

سرامیکه اتفاقا خدا ب دادم برسه الان چیزیش نشه فقط دارم از ترس سکته میکنم تا فردا ببرمش دکتر