2777
2789
عنوان

خانوما ماهانه چقدر خرج دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 140 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک ۲ تومن 

ترمیم مژه و ناخن و رفت و امد و باشگاه

برای لباس و ارایشی و اینا تقریبا سال ۲۰ ۳۰ تومن اینطورا چون زیاد لباس میخرم تقریبا  ولی خب روتین نیست هر وقت هر چیزی خوشم بیاد ببینم میخرم 

نت و اینا هم که بابام میخره 

البته همه چیو ایشون میخره و میده 

حقوق خودمم که میرم طلا میخرم و پس انداز میکنم 

من ماهی یک تیغ به ابروها و صورتم میکشم والسلام هیچی خرج نمیکنم برای خودم...

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

من نزدیک یه تومن 

کاشت مژه و ناخن و باشگاه نمیرم 

اکثرا توخونم 

لوازم ارایش هم سالی یبار یه خرید مفصل میگیرم و تمام 

هیچوقت از یه خانم جداشده نپرسید چراجداشدی؟ چون شمایه سوال بی معنی ازسر کنجکاوی بیجا میپرسید و اون خانم رو یاد تلخترین سالهای زندگیش میندازید و حتی شاید جوابتونو بده و حتی از طرف شما قضاوت هم نشه ولی اون روز حالش خرابه ... اون شب دیر خوابش میبره ... فرداش سردرد داره و کسله .. شایدم یاد بچش که ازش دوره بیفته و باز زخمش تازه بشه ذره ذره آبش کنه ... نپرسید ... حتما دردی داشته درهایی سخت تراز مطلقه شدن تواین جامعه ی قضاوتگرو بی رحم  ... کنجکاوی نکنید قضاوت نکنید که توجای کسی قرارگرفتن از رگ گردن بهتون نزدیکتره . انصاف نیست شکستن ولی که قبلا هم شکسته راستی کوچولوی دهه هشتادی حتی اگه ۶ تاشکم زاییدی لطفا منو ریپلای نکن و دوست عزیزی که بانظرم مخالفی شماهم ریپ نزن من نه اعلاناتمو میخونم و وقتشو دارم و نه اشتیاقی به دونستن نظرشمادارم 🌺

بعضی ماه ها بشدت بالاست بعضی ماه کمه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
چی میخری؟😐😐😐😐😐😐

دوتومن جلسه خونگی میدم

بقیه هم هرینه رفت و‌آمد و‌خورده ریزه ها میشه

لباس هم فصلی میخرم که حساب نکردم

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین