2777
2789
عنوان

چقدر بعضی دخترا آویزونننن

287 بازدید | 13 پست

پیش شده واستون توی محل کار دانشگاه هر جا یه دختر از طرف مقابلتون (دوس پسر همسر نامزد هر چی)خوشش بیاد و بهش نخ بده با اینکه بار ها ضایع شده از طرف مرده مثلا دست دراز کرده باهاش دست نداده یا خیلی رسمی برخورد کرده با همه ی اینا همه اطرافیان بفهمن این دختره روش کراشه چیکار باید کرد واقعا؟ من دیگه رد دادم بار چندمه این اتفاقا واسش میفته همرو تعریف میکنه دوستاش بهش میگم ببین طرف روت کراشهه مثلا ببین چقدر طرف خوبهه من واقعا اعصابم خورد میشه اوایل عصبانی میشدم الان فقط سکوت میکنم میمونم چی بگم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

اره و نمیدونم  دقیقا اینجور اشخاص غرور ندارن؟!

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شما خود اون آقایی؟ خب کاری نداره خیلی منطقی بهش بگو من یک نفر دیگه رو دوست دارم یا این رفتار شما برام اصلا جالب و پسندیده نیست دیگه تکرار نکنید.. البته در جمع نکنید،، اگر گفتید و باز تکرار کرد در جمع بهش مجدد تذکر بدید 

اره و نمیدونم  دقیقا اینجور اشخاص غرور ندارن؟!

افرین دقیقا فکر کن هر بار رد میشه همش بهش لبخند میزنه باهاش حرف میرنه توجه میکنه بهش هر چقدر سگ محلش میکنه ول نمیکنه ://

الان شما خود اون آقایی؟ خب کاری نداره خیلی منطقی بهش بگو من یک نفر دیگه رو دوست دارم یا این رفتار شم ...

نه عزیزم من خانومم واسه نامزدم پیش اومده واسم تعریف کرده نمیدونم چیکار کنم با اینکه همش ضایش میکنه ولی خب دختره نمیفهمه :/ 

افرین دقیقا فکر کن هر بار رد میشه همش بهش لبخند میزنه باهاش حرف میرنه توجه میکنه بهش هر چقدر سگ ...

شاید بخاطر اینه ک در توهمات خودش چه مرد مغروری نمی‌خواهد وانمود کنه دوستم داره یا فکر میکنه اگر ادامه بدم بالاخره شاید دلش باهم بشه و خیلی فکرای دیگه، بهترین کار رک بودن هست اما طوری نباشه ک دلش بشکنه،،

نه عزیزم من خانومم واسه نامزدم پیش اومده واسم تعریف کرده نمیدونم چیکار کنم با اینکه همش ضایش میکنه و ...

یکبار با خودش ببره شما رو دست در دست هم از کنار دختره رد بشید یا شما رو بهش معرفی کنه 

شاید بخاطر اینه ک در توهمات خودش چه مرد مغروری نمی‌خواهد وانمود کنه دوستم داره یا فکر میکنه اگر ادام ...

نامزدم میگه یه بار پاشو بیا ببینتت شاید بیخیال شه نمیدونم کار درستیه یا نه اعتماد به نفسم پایینه تو دلم میگم اگر دختره خوشگل تر باشه چی :)

نامزدم میگه یه بار پاشو بیا ببینتت شاید بیخیال شه نمیدونم کار درستیه یا نه اعتماد به نفسم پایین ...

کار درستیه.. باید ببینه شما رو.. دوما اگر هم خوشگل باشه مهم نیست، چون همسرت تو رو انتخاب کرده برای همسرت تو زیباترینی

کار درستیه.. باید ببینه شما رو.. دوما اگر هم خوشگل باشه مهم نیست، چون همسرت تو رو انتخاب کرده برای ه ...

مرسی که نظر دادی❤️