2777
2789
عنوان

اقدام

104 بازدید | 5 پست

سلام خانوما شبتون بخیر ♥️من سه ماهه که تو اقدامم ،دوماه قبل بلافاصله بعد اقدام پریود شدم ماه اول دوازده روز جلو انداختم با خونریزی شدید ماه دوم پنج روز جلو انداختم ،این ماه سومین ماهه ولی بعد اقدام مثل دوماه قبل پریود نشدم دل دردای ریز دارم خوابم بهم ریخته وضعف شدید دارم احتمال داره باردار باشم موعد پریودمم هنوز مونده هفده دی ماهه در ضمن کیست وتنبلی تخمدانم دارم 

کسی هست تجربه منو داشته !؟ممنون میشم جواب بدین سوالمو 

منم ۴ماهه اقدامم

دو ماه جلو افتاد

دوماه عقب افتاد😕

برای کیست و تنبلی تخمدان دکتر بهت دارو نداده؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمی صبور باش.اول بارداری علائم بارداری و پریودی مثل هم هست.شما الان تقریبا در میانه سیکل هستید شاید درد تخمک کذاری هست.بنظرم باید در این محدوده ی سیکل که احتمال تخمک گذاری بالا هست اقدام داشته باشی بهتره.انشاالله همین ماه دامنت سبز شه.

خوشگلای من 

من تجربه خودم رو میگم،انشاالله ب دردت بخوره.

من ۱۱ماه با دارو باردار نشدم.ماه ۱۱. اقدام رفتم عکس رنگی که مشخص شد لوله های فالوپم مسدود هست که با عکس باز شد و ماه بعدش بدون دارو باردار شدم.از رفتن ب عکس رنگی ترس داشتم و ب اصرار پزشکم رفتم.پزشکم می گفت حتی اگه مشکل نداشته باشی ،عکس رنگی یا همون هیستروسالپنگوکرافی قدرت باروری رو تا چندین برابر زیاد میکنه.و تا چند ماه میزان احتمال بارداری رو بالا میبره.خدارو شکر رفتم و با اینکه یه اقدام تهاجمی بود ولی دردش قابل تحمل بود.الان دخترم ۱۱ماهشه.امیدوارم خدا ب زودی دامن همه منتظرا و شما خواهر گلم رو سبز کنه.

منم ۴ماهه اقدامم دو ماه جلو افتاد دوماه عقب افتاد😕 برای کیست و تنبلی تخمدان دکتر بهت دارو نداده؟

چرابابا داروهام یه تومن فقط هزینش شد الان فقط چندتا ورقش مونده