2777
2789

بی نهایت عصابم خورده دلم‌میخواد همه چیو بزنم بشکنم ولی حیف نمیتونم دادوبیداد کنم پیش مادرشوهرمینا میشینیم نمیخوام بفهمن ک دعوامون شده خیلی دارم حرص میخورم…

چرا چیشد

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتیم فیلم خواهران وبرادرانو نگا میکردیم من گفتم سوزی شبیهه نگاره یهو گف نگار زیر بغله شوریم نمیشه گفتم اهان ینی میگی سوزی خیلی خوشگله😒 یهو بیخودو بی جهت دادوبیداد کرد منم نمیتونسم سرش دادوبیداد کنم فقط بغض کردم الانم قوریم نشسته داره فیلم نگامیکنه خیلی حرص دارم میخورم 

اخه وقتی قهر کرده سرم دادوبیداد کرده 

آره خب تقصیر توئه که بحثو به اونجا ها کشوندی بیچارع فقط نظرشو گفته خب مگه چیه برو بغلش کن ماچش کن باهم خوش بگذرونین بخدا دنیا دو روزه با این چیزای پیش پا افتاده زندگیتونو خراب نکنین