2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن شب بعد از سه سالگی

1808 بازدید | 16 پست

الان حدود ۶ ماهه که پسرم کاملا در طول روز ادرارشو کنترل میکنه هیچ مشکلی نیست اما شبها نمیتونم پوشک نکنم چون خیلی شیر میخوره هنوز چیکار کنم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان میان میگن واای چرا انقد دیر ، ما بچه مون و یه سالگی از پوشک گرفتیم .

اسی منم دخترم دو سال و سه ماهشه، هنوز اقدام نکردم برا از پوشک گرفتن ، دخترم شبا تا صبح شیر میخوره نمیدونم چه جوری از پوشک بگیرمش

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
دختر من شب اگه جیش داشته باشی بیدار میشه میگه بریم خب شیر شب نده بهش

ول کن نیست اگه شیر نخوره نمیخوابه..هوشیار که هست نزدیک صبح میره دستشویی اما نصف شب که غرق خوابه نمیره

الان میان میگن واای چرا انقد دیر ، ما بچه مون و یه سالگی از پوشک گرفتیم . اسی منم دخترم دو سال و سه ...

😂😂 اره منم منتظرم یکی بیاد بگه....من تازه بعد تولد سه سالگیش روزها اقدام کردم از پوشک بگیرمش و چون عقلش رسیده بود خیلی راحت و بی دردسر بود..واقعا نباید عجله کرد توی سن‌پایین به بچه استرس وارد میشه

قبل از اینکه بخوابه ببر دستشویی  در طول شب هم بهش سر بزن من پسرم شب دستشوییش میگرفت تو خواب م ...

یه بار اومدم همین کارو بکنم اصلا بیدار نمیشد غرق خواب بود پاهاش صاف نمیشد که ببرمش😄