2777
2789
عنوان

دعوای شدیدباشوهرسرپول

6590 بازدید | 235 پست

سلام به خانومای عزیزنی نی سایت،شوهرمن میوه فروشه وفقط شباخونه ست تقریباهم ماهی۱۳میلیون درآمدشه،ما پنج ساله همه ی دعواهامون سره پوله ماهی۶۰۰بهم پول میده برای لوازم آرایش واینچیزاومانتویی چیزی هم بخوام خودش برام میگیره ولی من احساس میکنم این پول کمیه وهرماه پول کم میارم وچیزخاصی هم باهاش نخریدم وامشب گفتم بیشترش کن دعواراه انداختوچندتاظرف شکست وزدبیرون فعلاخونه نیومده حالاشمابگیدتقصیرمنه آیا؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من نمیدونم چطوری خرج کنم پول کم بیارم😂

منم مث شمام

ماهی پونصد ششصد میده و خریدام باخودشع.راضی ام واقعا چون همون پونصدم دست نخورده میمونه😂😂

مغرورِ ژذاب😌 زیبای خوشگل☺ چشمام درشتههه 😃 قلبم تو مشتهههه R😜❤

راضی باش!

من پزشکم و اون حقوقش ۳۰ چهل میلیون تومنه و ماهی ۵۰۰ به من میده!!!

راضی باش تو!

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

تقصیر هیچکدومتون نیس 

الان یکم متاسفانه اوضاع مالی همه بهم ریختس

درکش کن مرد خب دخلو خرجا نمیخونه باهم هرروزم گرون تر از دیروز همه فشارم رو مرد خونس این روزا یکم باید مدارا کرد باهاشون همین 

وگرنه توم مقصر نیستی زنیم خب عاشق خرید اصا خریدمون کم شه ناخداگاه بهم میریزیم 

ببخشید یه سوال شوهردوست من میوه فروشه درامدش خیلی زیاده ۱۳کم نیس؟

بستگی مغازه کجای شهر باشه

مستاجر باشه یا مالک 

بزرگ باشه یا کوچیک

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺