2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته پنجم لطفاً بیاین

12102 بازدید | 18 پست

سلام دوستان پنج هفته و پنج روزه که باردارم الان دیدم که یکم لکه بینی صورتی داشتم و لگنمم سمت چپ درد گرفته

دارم دق میکنم😭😭 یعنی چی میشه ؟کسی تجربه ای داره ؟ بتا هم چهار هفته و چهار روز ۱۸۵بود و پنج روز بعدش شد ۱۲۶۴

دق نکن عزیزم با مشورت پزشک شیاف پروژسترون بذار به پهلوی چپ دراز بکش و کار سنگین نکن تا قطع بشه لکه ب ...

الان ندارم شیاف تا صبح صبر کنم دیر نمیشه ؟مقعدی استفاده کنم یا واژینال ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه ۹۰ درصد بارداریا لکه بینی دارن

اصلا نگران نباش با دکترت مشورت کن شیاف میده بهت

استراحت مطلق باش یه مدت پله استفاده نکن توالت فقط فرنگی

انشاالله خوب میشی عزیزم

فقطططط جان هرکس دوس داری سونو واژینال انجام نده 😑

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
الان دیگه ۹۰ درصد بارداریا لکه بینی دارن اصلا نگران نباش با دکترت مشورت کن شیاف میده بهت استراحت م ...

خدا کنه بخیر بگذره ،شما خودتون تجربه داشتین ؟صبح شیاف بزنم دیر نیست ؟اینکه گرفتگی لگن دارم سمت چپ خطرناک نیست ؟

الان ندارم شیاف تا صبح صبر کنم دیر نمیشه ؟مقعدی استفاده کنم یا واژینال ؟

الان برو داروخانه بگیر
اگه خیلی میترسی واژینال بذار
اگه نه مقعدی
معمولا وقتی لکه بینی ادامه داره باید هر ۱۲ ساعت بذاری قطع که شد هر ۲۴ ساعت
ولی باز با پزشک مشورت کن

الان برو داروخانه بگیر اگه خیلی میترسی واژینال بذار اگه نه مقعدی معمولا وقتی لکه بینی ادامه داره بای ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییتون فردا میرم دکتر ،شبی هم میرم شیاف میخرم اسمش همین شیاف پروژسترون هست ؟

خدا کنه بخیر بگذره ،شما خودتون تجربه داشتین ؟صبح شیاف بزنم دیر نیست ؟اینکه گرفتگی لگن دارم سمت چپ خط ...

درکل شیاف ضرر نداره ولی بازم با دکترت مشورت کن

شیافم از مقعد بذاری بهتره چون از واژن انگار همش میریزه بیرون

بله من تجربه داشتم اصلا نگران نباش چیزی نیست انقدرم نرو دستشویی خودتو چک نکن

انشاالله خیره🌹

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
درکل شیاف ضرر نداره ولی بازم با دکترت مشورت کن شیافم از مقعد بذاری بهتره چون از واژن انگار همش میری ...

ان شا الله دعا کن برام😭 اسمش همین شیاف پروژسترون هست ؟

باشه عزیزم ممنون از راهنماییتون فردا میرم دکتر ،شبی هم میرم شیاف میخرم اسمش همین شیاف پروژسترون هست ...

آره عزیزم
شیاف پروژسترون ۴۰۰
اگه مال شرکت اکتوبر باشه بهتره روکشش راحت تر باز میشه