2777
2789

سلام

من امسال یه پایه رفتم بالاتر و رفتم مدرسه جدید دوستای جدیدم رفتارشون آزارم میده ناراحت میشم حس تنهایی میکنم و احساس میکنم اونا خیلی ازم بالا تر و بهترن احساس اضافی بودن بینشون دارم با این فکرا که قراره این ۲ سالی که مونده رو اینطوری بگذرونم اذیت میشم خونواده ام همش غصه امو میخورن زندگی اونام داره خراب میشه 

نگید نرو تو جمعشون چون نمیشه تنهایی خیلی بدتره وقتی تنهام و کنار هم میبینمشون حالم بد میشه فقط بهم بگید چیکار کنم رفتارشون اذیتم نکنه و برام مهم نباشه چیکار کنم فکر نکنم اضافی ام من خیلی باهاشون مهربون رفتار میکنم چند بار خودمو کوچیک کردم جلوشون از سر اشتباه همش فکر میکنم منو احمق میبینن کمکم کنید دارم نابود میشم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنن توی مدرسه آدمهایی پیدا میکنی که مثل خودت تنها موندن اونا رو پیدا کن و باهاشون دوستی کن

یا تمرکز ت رو روی درسها و مهارت هات بگذار آدمهای زرنگ و پر مهارت همیشه خواهان و دوست پیدا میکنن

بابا درستو بخون کافیه مگه قراره کار گروهی بکنی 😐

ما هنرستانیم کار گروهی زیاد داریم زنگ تفریحا هم هست

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    
چ جورین دقیقا دوستات ک حس میکنی ازت بالاترن یا ب نظرشون احمقی چ رفتاری میکنن؟فقط تومدرسه همونان؟خب ب ...

حس میکنم بهم بی توجهن نمیدونم واقعا اعتماد به نفسم در برابر اونا خیلی پایینه 

ما تعدادمون خیلییی کمه بقیه بدتر از اینان

ما هنرستانیم کار گروهی زیاد داریم زنگ تفریحا هم هست

آها مگه اخلاقاشون چجوریه حساس نشو اعتماد به نفس داشته باش خیلی هم زیاده روی نکن مهربونی بیش از حد هم خودتو اذیت می‌کنه. بیش از توانت برای آدمها نذار

آها مگه اخلاقاشون چجوریه حساس نشو اعتماد به نفس داشته باش خیلی هم زیاده روی نکن مهربونی بیش از حد هم ...

خیلی رُکن و بی پروا حرف میزنن

آره واقعا مهربونی زیاد خیلی اذیت میکنه آدمو