2777
2789

سلام

من امسال یه پایه رفتم بالاتر و رفتم مدرسه جدید دوستای جدیدم رفتارشون آزارم میده ناراحت میشم حس تنهایی میکنم و احساس میکنم اونا خیلی ازم بالا تر و بهترن احساس اضافی بودن بینشون دارم با این فکرا که قراره این ۲ سالی که مونده رو اینطوری بگذرونم اذیت میشم خونواده ام همش غصه امو میخورن زندگی اونام داره خراب میشه 

نگید نرو تو جمعشون چون نمیشه تنهایی خیلی بدتره وقتی تنهام و کنار هم میبینمشون حالم بد میشه فقط بهم بگید چیکار کنم رفتارشون اذیتم نکنه و برام مهم نباشه چیکار کنم فکر نکنم اضافی ام من خیلی باهاشون مهربون رفتار میکنم چند بار خودمو کوچیک کردم جلوشون از سر اشتباه همش فکر میکنم منو احمق میبینن کمکم کنید دارم نابود میشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مطمئنن توی مدرسه آدمهایی پیدا میکنی که مثل خودت تنها موندن اونا رو پیدا کن و باهاشون دوستی کن

یا تمرکز ت رو روی درسها و مهارت هات بگذار آدمهای زرنگ و پر مهارت همیشه خواهان و دوست پیدا میکنن

چ جورین دقیقا دوستات ک حس میکنی ازت بالاترن یا ب نظرشون احمقی چ رفتاری میکنن؟فقط تومدرسه همونان؟خب ب ...

حس میکنم بهم بی توجهن نمیدونم واقعا اعتماد به نفسم در برابر اونا خیلی پایینه 

ما تعدادمون خیلییی کمه بقیه بدتر از اینان

ما هنرستانیم کار گروهی زیاد داریم زنگ تفریحا هم هست

آها مگه اخلاقاشون چجوریه حساس نشو اعتماد به نفس داشته باش خیلی هم زیاده روی نکن مهربونی بیش از حد هم خودتو اذیت می‌کنه. بیش از توانت برای آدمها نذار

آها مگه اخلاقاشون چجوریه حساس نشو اعتماد به نفس داشته باش خیلی هم زیاده روی نکن مهربونی بیش از حد هم ...

خیلی رُکن و بی پروا حرف میزنن

آره واقعا مهربونی زیاد خیلی اذیت میکنه آدمو