2777
2789
عنوان

شوهرم طبیعیه؟!

603 بازدید | 16 پست

خیلی به آهنگ گوش دادن من ایراد میگیره🫤

.

من پلی لیست های مختلفی دارم ،

مثلا گاهی هیپ هاپ شاد گوش میدم، میگه اینا چیه توش فحش و حرف بد داره،

گاهی هیپ هاپ غمگین گوش میدم ، میگه این چیه حالتو بد میکنه،

موقع کارای خونه هم آهنگ های پاپ ریتمیک گوش میدم،

که به اونم گیر میده. میگه همش باید آهنگ های قردارت روشن باشه؟

.

بعد خودش مثلا دیشب این شعر شاه پناهم بده ورژن تاجیکش رو گذاشته بود، یا سخنرانی می‌ذاره ، انتظار داره من لذت ببرم🤧🤧🤧

.

یکی می‌گفت اینکه تو با این چیزا روبرو میشی برای اینه که روحت به لول های بالاتر بره 🥴 همینجا اعلام میکنم دهن روحم قشنگ سرویس شده

حرفی نیست 🥲

اره طبیعیه ولی سلیقه هاتون فرق داره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هم تو طبیعی ای هم شوهرت فقط علایقتون با هم فرق داره اختلاف سلیقه دارین 

تو مسائل دیگه هم همینه یا فقط آهنگ؟؟؟

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

من‌یه پلی لیست تو یه برنامه ای زدم داشت میخوند نگو یه آهنگ بیتربیتیه تتلو هم قاطیشه وای چشمتون روز بد نبینه شوهرم انقدر بد نگام کرد که بدو بدو اومدم آهنگ رو قطع کردم و از صحنه محو شدم😁😁😁😁

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
من‌یه پلی لیست تو یه برنامه ای زدم داشت میخوند نگو یه آهنگ بیتربیتیه تتلو هم قاطیشه وای چشمتون روز ب ...

😁😁

منم پلی لیست های رادیو جوانه. خودم اهنگاشو گلچین نکرده م درکل

حرفی نیست 🥲
تو هرچی از دستش بربیاد همینه

خب همش همینجوری اختلاف دارین؟ خیلی سخته که

😁😁 منم پلی لیست های رادیو جوانه. خودم اهنگاشو گلچین نکرده م درکل

آره واسه منم تو یکی از همین برنامه های موسیقیه خودم گلچین نکردم ولی خب ۹۰ درصد آهنگاشو دوست دارم اصلا حواسم نبود آهنگ تتلو هم ببینش هست😅

خب همش همینجوری اختلاف دارین؟ خیلی سخته که

اره خیلی سخته دیوانه کننده سمثلا در طول روز یهو میگم خب دیگه الان واقعا دلم میخواد ساکن رو جمع کنم فقط برم بدون هیچی بدون بچه بدون حق و حقوق... بعد میگم نه بچه ها بهم احتیاج دارن...

دوباره یه روز دیگه میگم خدایا کاش بمیرم، بعد فک میکنم میبینم نمیتونم اونم🥴

خیلی اوضاع بدیه...🤦🏻‍♀️

حرفی نیست 🥲
اره خیلی سخته دیوانه کننده سمثلا در طول روز یهو میگم خب دیگه الان واقعا دلم میخواد ساکن رو جمع کنم ف ...

خدا نکنه عزیزم

چطور اون اوایل متوجه نشدی اینهمه باهم اختلاف نظر دارین؟

من یادمه تو خاستگاری در مورد آهنگ گوش کردنم حرف زدم😝😝آخه حس میکردم شوهرم خیلی مذهبیه ازاونا که خیلی گیر میدن ولی حرف که زدیم دیدم اونجوری نیست اصلا

خدا نکنه عزیزم چطور اون اوایل متوجه نشدی اینهمه باهم اختلاف نظر دارین؟ من یادمه تو خاستگاری در مور ...

ما باهم دوست بودیم خواهر 🤦🏻‍♀️ تو همه ی مسایل فکری هم تفاهم داشتیم🥺 ولی اون ۳،۴ ساله زیر و رو شده🥺 ۱۰ساله ازدواج کردیم .. اینه که بده

حرفی نیست 🥲