2777
2789
عنوان

اعصابم داغوووونه

149 بازدید | 11 پست

شوهرم امروز شیفت بود صبح زود رفت

منم از بعدازظهر کلی آرایش کردم

ژله و سالاد درست کردم از دیروز هم ته چین مرغ داشتیم

گفتم شوهرم خسته میاد یکم دلش باز شه

ساعت ۷ زنگ زده که میرم ب مامانم اینا سر بزنم بعد میام درحاااالیییی که جمعههههه اونجا بودییییم

خلاصه نشسته ام به سفره نگاه میکنم دلم آه میکشد 🚶‍♀️

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
اسکار ضد حال همین لحظس واقعا🙄

دقیقا خورد تو ذوقم 😐 تازه تلفن زد ک راه میفته با ذوق باهاش حرف زدم ک خونه ی چیز خوب هست بیا ببین منظورم خود آرایش کردم بود 😐 ولی اصن براش مهم نبود انگار 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا خورد تو ذوقم 😐 تازه تلفن زد ک راه میفته با ذوق باهاش حرف زدم ک خونه ی چیز خوب هست بیا ببین من ...

مردا تو این موارد خنگن

از قبل باش هماهنگ کن بگو فردا شب جایی قول نده 

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 
دل منم گرفت ☹

اشکال نداره مهم نیس  خودت بخورغذاتو  هیچیم براش نزار تا درس عبرت بشه براش 

همه ارزشونه ی خانوم کد بانو اینطوری داشته باشن ولی شوهرت ...

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

اشکال نداره مهم نیس  خودت بخورغذاتو  هیچیم براش نزار تا درس عبرت بشه براش  همه ارزشو ...

اخه آدم بااین چیزادلش آروم نمیگیره چه برسه غذاهم بخوره من اشتهام کورمیشه اینجورمواقع

به نظرمن🙂بعضی ادماجوری میان توزندگیت که حالت خوب میشه ولی جوری میرن که ویران میشی😊من خوبم
اخه آدم بااین چیزادلش آروم نمیگیره چه برسه غذاهم بخوره من اشتهام کورمیشه اینجورمواقع

میدونم واقعا چی میگی 

اما خوب دیگه چ میشه کرد 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

اشکال نداره مهم نیس  خودت بخورغذاتو  هیچیم براش نزار تا درس عبرت بشه براش  همه ارزشو ...

الان اومده میگم اولویت هاتو نشون دادی چون من بهت گفته بودم ک ی چیز خوب خونه هست ولی رفتی اونجا، ناراحت شده

جوونم پرخوری عصبی 😂 خوردم رفت بابا، اینهمه زحمت کشیدم حداقل خودم بخورم اونم غراشو میزنه

از سرشم زیادیم بخدا، اولین باره ته چین گذاشتم مث رستوران شده اونوخ مامانش همش غذاهای تکراری میذاره ک مزشم ب زور میشه تحمل کرد، همیشه فقط قورت میدم ک بره پایین!