2777
2789
عنوان

در چه حالید

78 بازدید | 17 پست

دقیقاً الان چی کار میکنید، من خودم دارم سریال ترش و شیرین می‌بینم 

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔

دراز کشیدم رو مبل 

دلم میخواد بلند شم چایی دم کنم بچه هام هم همش میگن گشنمونه آخه مگه میشه آدم ساعت ۳ ناهار بخوره ۷ گشنه ش شه؟

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت من ک‌بچم جز شبکه پویا نمیزنه کانال دیگ

چسبیدم ب بخاری تو نی نی سایتم.گشنمم هس ولی نمیخام برنج بخورم یدونه تخم مرغ آبپز خوردم بازم گشنمه🥴

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
دراز کشیدم رو مبل  دلم میخواد بلند شم چایی دم کنم بچه هام هم همش میگن گشنمونه آخه مگه میشه آدم ...

عزیزم یه چایی دم کن الان ک زمستانه و هوا سرده چایی میچسبه 

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔
دراز کشیدم رو مبل  دلم میخواد بلند شم چایی دم کنم بچه هام هم همش میگن گشنمونه آخه مگه میشه آدم ...

دخترمن همش گشنه س

ساعت۲ناهار خورد پلومرغ

بعدش تخمه و بسکوییت خورد

ی بشقاب کته گوجه دیروزو خورد الان باز میگ گشنمه😰

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
دخترمن همش گشنه س ساعت۲ناهار خورد پلومرغ بعدش تخمه و بسکوییت خورد ی بشقاب کته گوجه دیروزو خورد ال ...

باورم نمیشه مگه چقدر معده دارن اینااا

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               

پسرم بی‌تابی میکنه گذاشتم روپام خوابید اعصابم خورده شوهرم نمیدونم چشه هی دنبال دعواس خودمم فردا بعد دو ماه میخوام برم سر کار هزار جور فکر و خیال تو سرمه در کل داغونم 🤕

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
پسرم بی‌تابی میکنه گذاشتم روپام خوابید اعصابم خورده شوهرم نمیدونم چشه هی دنبال دعواس خودمم فردا بعد ...

خدا بگم مردای این دوره زمونه رو چیکار کنه پریشب همسایه ما ساعت 2 نصف شب دعوا داشتن ک  صدا خورد شدن وسیله میومد 

خدا بگم مردای این دوره زمونه رو چیکار کنه پریشب همسایه ما ساعت 2 نصف شب دعوا داشتن ک  صدا خورد ...

والا به خدا هرچی بیشتر برا زندگی مایه میزاری بیشتر طلبکار میشن

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
باورم نمیشه مگه چقدر معده دارن اینااا

اره منم عصبی میشم انقد میخام پاشم 

بازم خداروشکر بعضی از بچه ها بدغذان اونم مصیبته

اره منم عصبی میشم انقد میخام پاشم  بازم خداروشکر بعضی از بچه ها بدغذان اونم مصیبته

براشون پفیلا درست کردم یکم معدشون رو بگیره   البته غذا دارمااا ولی از الان بهشون شام بدم تا دو ساعت دیگه باز گشنشون میشه