2777
2789

ببرم مدرسه . حالا موندم چی بخرم ؟ 

ماه گذشته خورد خورد کلی خرید کرده .لوازم تحریر و...

چی واسه دختر ۸ ساله مناسبه؟ خودشم با لوازم تحریر و...ذوق زده نمیشه دیگه چون همه چی داره😪😮‍💨

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس اگه دوست داره 

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚

ماگ

گیر سرای فانتزی

کیف کوچولو اگر دوست داره 

لاک

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

ببین چی لازم داده بخر براش

مثلا کیف یا دستکش یا خودکارهای اکلیلی ، بچه ها روبیک دوس دارند 

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

نمیدونم با جایزه بردن کلا مخالفم.

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴