2789
سلام من توی اقدامم و از مدت ها پیش راجع به سزارین و زایمان طبیعی مطلب میخونم توی همین سایت خیلی از خانم هایی که طبیعی زایمان کردن اظهار داشتن که از زایمانشون خیلی راضی هستن درد میکش ولی میتونن همون لحظه بچشونو ببینن و بغل کنن و شیر بدن و بعد اینکه بچه میاد همه دردا تموم میشه و خودشون راحت میتونن راه برن و کاراشونو بکنن . اما یه تناقضی هست امروز یه خانومی تاپیک زده بود با این عنوان که چه غلطی کردم طبیعی زایمان کردم بنده ی خدا 35 روز از زایمان طبیعیش میگذشت ولی حال خوبی نداشت و میگفت کلی بخیه خورده و حتی ایستاده دسشویی میکنه بعد 35 روز جالب اینجاست که اکثر خانم هایی که اومدن تاپیک این خانوم میگفتن ما تا 10 روز این حالتو داشتیم یا تا دوهفته . یکی از دوستای خودم بچه اولش طبیعی بود کلی بخیه خورد تا 40 روز نه میتونست بشینه نه راه بره . من نمیگم سزارین خیلی خوبه و طبیعی بده چون تجربه هیچ کدومو ندارم ولی خانمایی که طبیعی بودید لطفا از مزایای زایمانتون بگید ارزششو داره واقعا ؟ اونم توی ایران ؟
طبیعی بنظر من کلا ریسکه من ک اخیرا ب ندرت دیدم کسی راضی باشه من سزارین بودم و بسیار راضیم دوماه بعد از سزارینم ورزش کردم و الانم خیلی حالم اوکیه ی ماه دیگه میشه یک سال.من شدیدا از طبیعی وحشت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چون شنیدم طبیعی درد میکشی ولی بعدش راحتی نظرم رو طبیعیه ولی خیلیم میترسم نمیدونم دردش تا چقده
هوایی رو که تو نفس میکشی دارم راه میرم بغل میکنم تو با من بمون تا ته این سفر من این ماهو ماه عسل میکنم
من راضیممم
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
معذرت میخوام ولی هم باعث گشادی واژن میشه هم جای بخیه ها بده زمان دسشویی رفتن عذابه احتمال عفونت زیاده خیلیا شنیدم گوشت اضافه اوردن و توی سن بالا هم دچار افتادگی مثانه و بی اختیاری ادرار میشه
من میگم دردشو ک نکشیدیم ببینیم چجوریه یکی درد کم میکشه یکی زیاد ولی دردش چند ساعته ولی من از پارگی سزارین میترسم
هوایی رو که تو نفس میکشی دارم راه میرم بغل میکنم تو با من بمون تا ته این سفر من این ماهو ماه عسل میکنم
من از سزارین میترسیدم، ولی آخرشم مجبور جدم سز بشم ولی فقط لحظه بهوش اومدنم و اون فشارا که میدادن بد بود
حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
من نداشتم ولی دوتا از دوستام هنوز بعد یکسال مشکلات دارند از اون ناحیه تو ایران واقعا استانداردی نداره بدترین هم برش و بخیه هایی که میزنند
ریشه اعتقاد از آنجا خشک میشود که بخواهند تحمیلش کنند ... برتولت برشت 
سزارین درد غیر قابل تحمل نداره ها.اتفاقا خیلی باحاله من اینقد صحبت کردم ک یهو دیدم صدای گریه بچه ام اومد خیلی خوب بود.اگه درد سزارینم ده برابر هم بود بازم میگفتم از طبیعی میترسم و فقط سزارین
اتفاقا منم امروز این تاپیک رو دیدم تعجب کردم و گفتم اگر قرار هست تو طبیعی هم هی مراقبت باشه و درد خب چی کاریه سزارین میکنیم دیگه اصلا خیلی بدم میاد تیغ میزنن تو طبیعی ایران
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
دوست منم سه هفته پیش طبیعی زایمان کرد میگه بخیه هاش باز شدن از درد خواب نداره و بعضی ها هم راضی بودن عزیزم تو ایران همه چیز ریسکه بسپار به خدا ولی من خودم و سه تا خواهرام سزارین بودیم و راضی هم بودیم
دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است
ببین عزیزم توی طبیعی یه چیزی خیلی مهمه اونم دکتری که درست بخیه بزنه من شنیدم بیمارستانای دولتی زیاد خوب بخیه نمیزنن از چند نفر که تجربش رو داشتن منم این طوری بودم تقریبا تا دو سه هفته یه بالش هیلی نرم زیرم میذاشتم ولی خب بچه من درشت بود 4100بود