امروز دندون جلوم شکسته کامل نصف شده فقط یه تیکه ازش گیرکرده تو لثه در نمیاد درد داره زجر کش شدم کاش میفتاد راحتر بودم کل دندونام خرابن شوهرم حتی یه ریال برا درست کردنشون بم نداده الان دارن میفتن از اونورم ده روزی میشه بچم از گرفت ناخواسته باردار بودم تصمیم داشتم نگهش دارم ولی شوهرم نمیخواستش برد منو با موتور کوبید زمین بچم سقط شد دستم ضربه دیده شبا تا صب نمیخوابم از لحاظ روحی روانی داغونم چرا خدا منو نمیکشه راحت شم😔😔😔😔
عزیزم کسی مثل من نظافت رعایت نمیکنه مسواک همیشه مرتب ۱۲ساله ازدواج کردم یبار نرفتم دندانپزشکی هر بار منو برده گفتم ترمیم میگفت ب دکتر دندونش در بیار بعدا میکارم الکی 😔بخاطر اینکه پول کشیدنی ارزون بود
بارها خواستم جدا شم طلاق نمیده بعضی وقتها خوبه ولی خب این بی اهمیتیهاش آزارام میده نه لباس برام میخره نه آرایشی نه پول خرجی میده بم فقط خرید واسه خونه میکنه 😔
اصلا مهم نیست خواهر من ... فقط سنش بالا رفته ... درک نکرده که زن یه موجود احساسی و نیازمند تکیه گاهه و نباید با تندی برخورد کرد ... کاش قبل ازدواج همه 4 ترم مفهوم زندگی مشترک و برخورد با یکدیگر رو بخونن و کسایی که زیر 19 نیم میشن اجازه ازدواج بهشون داده نشه ... متاسفانه ازدواج تنها چیزی هستش که هیچ برنامه ای نداره ... خدا حفظ کنه شما رو و مشکلتون رو حل کنه خواهرم .