2777
2789

امروز دندون جلوم شکسته کامل نصف شده فقط یه تیکه ازش گیرکرده تو لثه در نمیاد درد داره زجر کش شدم کاش میفتاد راحتر بودم کل دندونام خرابن شوهرم حتی یه ریال برا درست کردنشون بم نداده الان دارن میفتن از اونورم ده روزی میشه بچم از گرفت ناخواسته باردار بودم تصمیم داشتم نگهش دارم ولی شوهرم نمیخواستش برد منو با موتور کوبید زمین بچم سقط شد دستم ضربه دیده شبا تا صب نمیخوابم از لحاظ روحی روانی داغونم چرا خدا منو نمیکشه راحت شم😔😔😔😔

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مسواک نمیرنید ک اینحور نشه اخه؟

عزیزم کسی مثل من نظافت رعایت نمیکنه مسواک همیشه مرتب ۱۲ساله ازدواج کردم یبار نرفتم دندانپزشکی هر بار منو برده گفتم ترمیم میگفت ب دکتر دندونش در بیار بعدا میکارم الکی 😔بخاطر اینکه پول کشیدنی ارزون بود 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
خدای موندی با این مرد براچی؟؟  حسن هم داره؟

بارها خواستم جدا شم طلاق نمیده بعضی وقتها  خوبه ولی خب این بی اهمیتیهاش آزارام میده نه لباس برام میخره نه آرایشی نه پول خرجی میده بم فقط خرید واسه خونه میکنه 😔

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
شوهرتون بچه بوده باهاش ازدواج کردید ... گول سنشو نباید میخوردید ... 60 سالشم باشه بچه بوده ... خدا ن ...

وقتی باهاش ازدواج کردم ۳۳سالش بود الان ۴۵سالشه ۱۲سال ازم بزرگتره 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
وقتی باهاش ازدواج کردم ۳۳سالش بود الان ۴۵سالشه ۱۲سال ازم بزرگتره 

اصلا مهم نیست خواهر من ... فقط سنش بالا رفته ... درک نکرده که زن یه موجود احساسی و نیازمند تکیه گاهه و نباید با تندی برخورد کرد ... کاش قبل ازدواج همه 4 ترم مفهوم زندگی مشترک و برخورد با یکدیگر رو بخونن و کسایی که زیر 19 نیم میشن اجازه ازدواج بهشون داده نشه ... متاسفانه ازدواج تنها چیزی هستش که هیچ برنامه ای نداره ... خدا حفظ کنه شما رو و مشکلتون رو حل کنه خواهرم .