2777
2789
عنوان

الان از چی عصبانی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 108 پست
خونه مامانم مجلس دارن شوهرم نمیزاره برم ابروم میره😢

وا بمونن این مدل شوهرا😒

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازاینکه به شوهرم گفتم نون بگیرزنگ زده میگه وقت نکردم برم😐

ای بابا ..نونوایی هاهم خیلی شلوغ شده

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
این هفته کاهش وزن خوبی نداشتم،بااینکه رعایت کردم

شاید استپ وزنی کردی

هرچی میگی قطعا درسته👌🏻یه عده لجن با من لجن😐😂 سرتو از سانروف بيرون نبر شايد يكي سر نداشته باشه 😔       گفتند ک او عاشق موهای بلند است 🥺🌼موهای من از عصر همان روز قارچی است😐                                                  میشه برا سلامتی مامانم و خواهرم صلوات بفرستی مهربونم🫂💚
وا بمونن این مدل شوهرا😒

بخدا دقم دادن این چن وقته میای تاپیک اخرم

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
ازین م دخترم بهیچ چیز لب نمیزنه ۸سالشه هیچ چیز 

دکتر نبردیش؟

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من