2777
2789

بچه ها دنبال بشدت داشتن گریه میکردن و وحشت کرده بودن اما من دیگع خسته شده بودم ک هی میزد توی سرم رفتم خونه باباش...اونا هم تعجب کردن و باباش ک هیچ اهمیتی نداد اما مادرش خیلی باهام خوب رفتار کرد برام چایی اورد و خیلی حمایتم کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی منم امروز دعوامون شد گفت خیلی مغرور شدی چون برات خوراکی هرچی دلت میخواد میخرم 😐😐😐😐 دیگ نمیخرم هرچی برنامه تو گوشیت داریم حذف کن 😐

فک میکنن چه شاهکاری کردن گذاشتن گوشی دستمون باشه

I'll have a hard days but let we just do it.

وقتی توانایی نگهداری بچه رو ندارین (هر دو طرف رو میگم) چرا به دنیا میارین آخه 

شوهر شما هنوز وظیفشو بلد نیست 🤦🏻‍♀️

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

مادرش مجبوره حمایت کنه وگرنه باید دوتا بچه نگهداری کنه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
رفتی خونه خودشون؟  بخوای نخوای پسرشونه حتما مادرشوهرت میخواد فردا بگه آشتی کن که باهات خوب شد ...

امضات 😇💫🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وقتی توانایی نگهداری بچه رو ندارین (هر دو طرف رو میگم) چرا به دنیا میارین آخه  شوهر شما هنوز و ...

عزیزم بعضی وقتا ک بچه چندشب نمیخوابه مادر خسته میشه چون روزو هم بیداره. پس قرار نیس کسی که بچه میاره باید از اهن ساخته شده باشه. باید دوسه روز استراحت کنه شارژشه دوباره برگرده برا نگهداری بچه

نمیفهمم چرا هرچی میشه میگید نباید بچه میوردید

I'll have a hard days but let we just do it.