2777
2789

قبل از بارداری لازمه چه کارهایی انجام بدیم از لحاظ جسمی ، روحی.. چه کتاب هایی بخونیم

اگه برمیگشتین به قبل از بارداری چه کارها میکردین که فکر میکنین لازمه؟

امادگی مادی تا چه حد لازمه؟ ما مستاجریم و از این بابت ترس تو دلمه که نکنه با این شرایط بچه دار شدن دردسر باشه البته امید دارم که خونه بخریم بنظرتون تا اونموقه صبر کنم؟ همسرمم فعلا بچه نمیخواد

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
دانایی مهربانی صبوری شوق پول روان سالم مادر

بنظرتون کتابی چیزی لازمه چطور یاد بگیرم؟

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توانایی مالی. 

اعصاب 

بارداری سخته و خرج دار. بتونی از پسش بر بیای. 

اگر شرایط مالی و جسمی و روحی داری اقدام کن ولی همسرت رو هم راضی کن.تو  بارداری ب  پشتیبانی مرد هم نیازه. هم روحی هم جسمی 

خدایا شکرت. 
تیر خلاص خودت زدی :»وقتی همسرت موافق نیس ..بهش. فک نکن.. چون از نظر روحی وغیره......یکی میخوای که س ...

خودمم الان اماده نیستم ولی شاید بعد از یه سالی هردو اماده شیم

صبر و حوصله مسئولیت پذیری حس از خودگذشتگی

اگه این چیزا رو تو خودم حس نکنم ینی اماده نیستم؟😁

اگه شرایط خونه خریدن داری میار تا بخری شوهرت نمیخواد نیار چون نمیتونی داغونت میکنه بچه هرکی میگه راحت چرت میگه تمام شبانه روز ه ردوساعت باید پاشی شیر بدی پوشک‌کنی اروغ بگیری بخوابونی دوباره ایا راحت بخوابه یا نه بد بخواب باشه ایا سینه بگیره یانه اگه اون نمیخواد بیاری میمونی دست تنها با کلی سختی و لعنت به خودت هر بارم بگی میگه من خستم از صبح سرکار بودم تو ن‌زادی همه از نوزاد فرارین کلا هر چقدرم دوسش داشته باشن اگه میتونی ۳ماه هر دوساعت نیم ساعت بخوابی تو شبانه روز بیار بچه روکس یحشاب نکن فقط خودتی و خودت بقیه موقتن فقط تویی حتی شوهرتم موقته مگه چه فرشته ای باشه پا به پات باشم اونم باز بگیرش شیر دادنش بازم پای توعه بزرگ‌تر میشه بی خواب یو اذیتای دندپنش پای توعه نو پا که میشه بدو بدو تو خونه مه یه طوریش نشه پای توعه شیرینی داره ها خیلی یه ماامن میگه میخوایی دنیا رو بد ی براش ولی اینا رو هم داره

از نظر جسمی بهتره کار دندانپزشکیتو قبل بارداری انجام بدی. دارو نخوری یا تحت نظر پزشک بخوری. قبل بارداری باید بری دکتر واست آزمایشات قبل بارداری بنویسه تا خدای نکرده مشکلی کم خونی چیزی باشه قبلش حل بشه .

کتاب‌هایی در مورد مراقبت‌های بارداری بخونی و در مورد تربیت کودکان هم هر چه بخونی بازم کمه. 

آرامش و صبوری مادر هم که مهمترین فاکتوره. چون زن با آرامش خودش میتونه جو خونه رو آروم کنه بهتر به بچه و شوهرش برسه.

شوهرتم باید تا حد توانش بهت کمک کنه مخصوصا اوایل بچه داری. البته نمیشه زیاد توقع داشت. 

از لحاظ مالی هم باید بتونید از پس مخارج پوشک و لباس و دکتر بربیایید .

البته بچه با خودش روزی و برکت هم میاره واسه ما که این طور بود. انشالله  واسه شما هم این طور باشه

توانایی بسیار بالای روحی اعصابت بکشه قشنگ یکی حتی۱۴ساعت تو روز در کوشت گریه کنه بدون اینه تو بدونی چشه و بتونی براش کاری کنی

توانایی بالای جسمی بی خواب یبی غذایی رو تحمل کنی شاید پیش بیاد نتونی حتی رو زمین راحت بشینی دوتا لقمه بخوری یا حتی راحت بی استرس بری دسشویی

توانایی بالای مالی بچه خرجش خیلی زیاده چه طول بارداری باید تغزیت خو باشه کاثلی ازمایش و سونوی گرون هست باید بدی این در شرایطیه که همه چی انشاالله نرمال بی دغدغه پیش بره بعدشم که پوشک داری من از ۶۳تومن پوشک خریدم بعد نه ماه شده۱۸۰ شیرخشک هزینش هست ممکنهب اشه چون شیرت خشک بشه لباسای رنگ و‌وارنگ و‌شیک که دل کندن و نخریدن ازشون واقعا سخته یه ست بیرونی شیک یه تومد پات میوفته قشنگ هزینه اتلیه و عکس تو این دوره نمیتونه بچه نداشته باشه که فردا یعقتو میگیره پس عکسای من کو اسباب یازی های گرون خااصه هرکی میگه مگه همه صد در صد کامل‌بودن اوردن گوه میخوره اصلا بچه اوردن راحت نیست حد اقل باید۸۰درصدت کامل باشه تا بتونی کمتر اذیت بشی نکه اذیتم نشی

توانایی بسیار بالای روحی اعصابت بکشه قشنگ یکی حتی۱۴ساعت تو روز در کوشت گریه کنه بدون اینه تو بدونی چ ...

خدایی هزینش خیلی بالاس ادم میترسه بعدن شرمنده بچه بشه😣