2777
2789
عنوان

راست میگن زنی که خرج داره ارج داره

336 بازدید | 14 پست

یه مدت به خاطر اینکه دست همسرم تنگ بود از خواسته هام گذشتم و یه خرید ساده نکردم.الان ک اوضاش بهتر شده خواستم تا ارایشگاه برم موهامو کوتاه کنم اخماش رفت توهم.خییییلی دوس دارم برم سرکار دستم بره جیب خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی هزار درصد. با این حرف موافقم

میتونی دلیلشم بگی عزیزم البته منم موافقم ولی دوس دارم دلایل و تجربه دیگرانم بدونم

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

مثل منی.

ولی من بالاخره بعد از ۸ سال تحقیر شدن و ۷ بار آزمون دادن و ۳ سال درس خوندن موفق شدم برم سرکار. خدارو صدهزار بار شکر.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
میخوام تلاش کنم منم برم سرکار

حتماً این کارو انجام بده. همه ی تلاشت رو بکار بگیر. بخدا می ارزه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
اخه من رشتم جوریه که سخته کار پیدا کنم.

برای منم سخت بود. آخرش بدون هیچ سهمیه ای تک ظرفیتی قبول شدم. نترس خدا بزرگه. یا علی بگو و حرکت کن

میتونی دلیلشم بگی عزیزم البته منم موافقم ولی دوس دارم دلایل و تجربه دیگرانم بدونم

من با چشم خودم دیدم هر زنی که به خودش لباس پوشیدنش آرایش کردنش تفریحش رسید شوهرش بیشتر بهش اهمیت داد تا اونی زنی که بخاطر شوهرش از همچیش گذشت و ارزش آنچنانی برای همسرش نداشت با کوچیک ترین خرجی همسرش اخم تخم راه مینداخت