2777
2789
انشاالله ک میتونی برو راجع بهش تحقیق کن اگر تهرانی برو مطب دکترهای مختلف با بیمارها صحبت کن  م ...

دکترت کی بود. متاسفانه رشت زندگی میکنم اصلن شرایط تهران اومدنو ندارم.

دکترای اینجا میگن خوب نیست 

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
ببخشید زیاد سوال میکنم خواهرتون هزینه هاشون چقدر شدن من ۷۵کیلوام شاید کمی بیشتر میتونم عمل کنم؟

من خواهرم وزنش بالای ۱۰۰ بود یه بخشی رو بیمه پرداخت کرد اگر اشتباه نکنم ۲۰ میلیون هزینه رو.... هزینه کل عمل با ازمایش های قبل و داروهاش ۱ سال پیش شد ۵۱ میلیون

باید برید دکتر مشاوره بده به یکی از دوستان هم گفتم bmi بالای ۳۰ کاندید عمل هستند 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترت کی بود. متاسفانه رشت زندگی میکنم اصلن شرایط تهران اومدنو ندارم. دکترای اینجا میگن خوب نیست&nb ...

دکتر عبدالحسینی بیمارستان نیکان و پارس جراحی میکنه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
هردورو باهم یکی از پزشکا که پزشک خودم نیست تو بیمارستان نیمه خصوصی باهزینه بیمارستان ۱۵تومن گفته از ...

چقدر خوب ان شاءالله هرچی خیره براتون پیش بیاد منم دوس دارم انجام بدم یا پیکرتراشی یا اسلیو ولی کمی میترسم 

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
من خواهرم وزنش بالای ۱۰۰ بود یه بخشی رو بیمه پرداخت کرد اگر اشتباه نکنم ۲۰ میلیون هزینه رو.... هزینه ...

ممنون گلم 

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
ممنون گلم 

خواهش میکنم 

دکتر عسگری خوبه.چنتا از فامیلام عمل کردن و راضی هستن

خودتم عملشدی؟منم همین دکتر مدنظرمه. تو اینستا دیدم.ولی خب صحبت جونمه. میترسم بمیرم. فقطو فقط بخاطر پسرم.

دیگه تصمیمم خیلی جدیه. چندماه دارم باخودم میجنگم. اگه واقعا جراتشو ندارم برم اسلیو باید دکتر رژیم برم.

ولی میخام برم یه مشاوره بده اگه دلم آروم شد اسلیو کنم خلاص شم از این وضع

خودتم عملشدی؟منم همین دکتر مدنظرمه. تو اینستا دیدم.ولی خب صحبت جونمه. میترسم بمیرم. فقطو فقط بخاطر پ ...

سلام عزیزم من از تاپیک شکستگی شما رو میشناسم لطف کردید راهنمایی کردید منم خواستم تجربه ام رو در اختیارتون بزارم،به نظرم اگر واقعا قصد لاغری دارید با رژیم وزن کم کنید خیلی عوارض کمتری داره البته این نظرمنه ،من ۴۰ کیلو با ورزش و رژیم کم کردم و از ۱۲۰ رسیدم به ۸۰ درسته

من قدم ۱۷۰ بود و با این وزن میتونستم عمل کنم ولی ترجیح دادم که خودم و بدون جراحی ورزن کم کنم و اصلا ناراحت نباش چاقی یه اتفاقیه که ممکنه هر فردی تو مرحله ای از زندگیش درگیرش باشه ،من به خاطر کنکور این اتفاق برام افتاد 

اگر خواستی بگو پیج دکتر رژیمی بهت بدم ولی نمیدونم آنلاین هم داشته باشه یا نه چون من تهران زندگی میکنم ولی واقعا عالی بود من دکتر تغذیه های مختلفی رفتم ولی با ایشون نتیجه گرفتم

سلام عزیزم من از تاپیک شکستگی شما رو میشناسم لطف کردید راهنمایی کردید منم خواستم تجربه ام رو در اختی ...

سلام عزیزم من حدودن از خردادماه رژیمو شروع کردم خیلی وزن کم کردم.نمیگم خیلی لاغرم نه.ولی هرکی منو میبینه میگه چقدتولاغرشدی. فقطم باکم خوردن.دیگه به فکر اسلیو نیستم به هیچ وجه

سلام عزیزم من حدودن از خردادماه رژیمو شروع کردم خیلی وزن کم کردم.نمیگم خیلی لاغرم نه.ولی هرکی منو می ...

خب خداروشکر خیلی خوشحال شدم براتون واقعا این مدت که پام شکسته میفهمم چقدر وزن کم خوبه حالا به غیر از مسائل ظاهری و اندامی 

باز اگر خواستید میتونم عکس رژیم هام براتون بفرستم

خواستم بگم به هیچ وجه اسلیو نکنید من یکی از بستنگانم انجام داد خیلی عوارض داره 

من خودمم الان خیلی اضافه وزن دارم ولی باز رژیم و ورزش بهتر از اسلیوه