2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته بعد نوبت دارم 

قبلا کراتین کردم خیلی خوب بود ولی الان موهام داغون شد باید پروتئین تراپی بشه

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!

من انجام میدم خیلی راضی ام.بیشتر احیا داره تا صافی.اما صافی هم میده.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
هفته بعد نوبت دارم  قبلا کراتین کردم خیلی خوب بود ولی الان موهام داغون شد باید پروتئین تراپی ب ...

کاش کراتین انجام نمیدادی

اگه دوباره خواستی واسه صافی کاری انجام بدی

حتما بوتاکس انجام بده

صددرصد صافی داره صددرصد احیا

هزینش بیشتره ولی یک تیره با دو نشون

_ سبک زندگیت چیه؟      + دوری و دوستی:)
کاش کراتین انجام نمیدادی اگه دوباره خواستی واسه صافی کاری انجام بدی حتما بوتاکس انجام بده صددرصد ...

من موهام صافه برای احیا و جون گرفتن موهام اینارو انجام میدم

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
برا موی بلند چند در میاد

نمیدونم دقیق عزیزم.من ارایشگر نیستم فقط مواد پروتئین میگیرم خودم میذارم اتوکشی میکنم چون کاری نداره.خرجش یه اتو حرفه ای هست که یه بار پولشو میدین.۵۰۰تومن هم مواد خوب میشه.موهای خواهرم بلنده و حجم متوسط دو سوم مواد برد.موهای خودم تا شونه هر مواد سه ۴ بار راحت میشه..اما اگه بیرون بخواین انجام بدین هزینه اش الکی گرونه.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است