2777
2789
من موهام صافه برای احیا و جون گرفتن موهام اینارو انجام میدم

کراتین که فقط جنبه صافی داره اصلا احیا نمیکنه تازه آسیبم میزنه به مو. برای موهای صاف همون پروتئین تراپی اوکیه

_ سبک زندگیت چیه؟      + دوری و دوستی:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم دقیق عزیزم.من ارایشگر نیستم فقط مواد پروتئین میگیرم خودم میذارم اتوکشی میکنم چون کاری نداره. ...

اتو حرفه ای چجوریه ؟فرق میکنه با اتو عادی؟میشه مارکشو بگین؟؟؟

لای؟لاییییییی؟؟؟نوووو
کراتین که فقط جنبه صافی داره اصلا احیا نمیکنه تازه آسیبم میزنه به مو. برای موهای صاف همون پروتئین تر ...

دکلره کامل کردم  وز شد موهای صافم و خراب شد کلا باید برشگردونم ب حالت طبیعی

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
وزی مو رو از بین میبره؟

اره مال ما صافیش خیلی بود یه مواد دیگه هم میریزه موهام نرم وابریشمی میشه اولاپلکس هست اسمش

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  
اتو حرفه ای چجوریه ؟فرق میکنه با اتو عادی؟میشه مارکشو بگین؟؟؟

اره فرق داره حرارتش بالاتره و واقعی تره،مثلا ۲۰۰ درجه ی اتوی معمولی شاید ۱۵۰ درجه هم نباشه و الکیه.اما اتو حرفه ای اینطور نیست اتوی مخصوص کراتین کارهاست که استفاده میکنن..برای من مارک لیز بود ازون ور برام آوردن.فکر کنم ۲ به بالا باشه اصلش.اما شما اگه موهاتون لخته یا صافی گرفتن مدنظرتون نیست و بیشتر دنبال احیا هستین نیاز به اتو ندارین،چون پروتئین تراپی دو روش گرم و سرد داره،روش گرم برای گرفتن صافی بیشتره.روش سرد صافی خیلی کمتری میده اما احیا همون اندازه اس،مثه ماسک مو میزنید با توجه به ضخامت تار مو ۳۰ تا ۵۰ دقیقه بعد ابکشی میکنید همین.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
دکلره کامل کردم  وز شد موهای صافم و خراب شد کلا باید برشگردونم ب حالت طبیعی

آهااا

آره دکلره ضربه سنگینی به مو میزنه

کم کم از پایین کوتاه کن که هی از بالا موی جدید در میاد

بعد از ی مدت قسمتای دکلره شده از بین بره کلا

پروتئین تراپی کنی خیلی بهتر میشه

اره فرق داره حرارتش بالاتره و واقعی تره،مثلا ۲۰۰ درجه ی اتوی معمولی شاید ۱۵۰ درجه هم نباشه الکیه.اما ...

چقد خوووب مرسی عزیزم ببخشید خیلی سوال میپرسم موادش چ مارکی بگیزم خوبترینه

لای؟لاییییییی؟؟؟نوووو
آهااا آره دکلره ضربه سنگینی به مو میزنه کم کم از پایین کوتاه کن که هی از بالا موی جدید در میاد بع ...

اخه چقد کوتاه کنم تا بره دکلره موهام تا کمرمه😂

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
چقد خوووب مرسی عزیزم ببخشید خیلی سوال میپرسم موادش چ مارکی بگیزم خوبترینه

خواهش میکنم عزیزم.مارک اکوا،پرولیس،گلد...خیلی خوبن..فقط مارک اکوا چون گازو بو داره تو روش گرم موقع اتوکشی کمی ادم اذیت میشه،تو روش سرد هیچ گازی نداره که اذیت کنه.اما اون دوتا پرولیس و گلد بدون گاز و بو هستن چه در روش گرم چه سرد.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
اخه چقد کوتاه کنم تا بره دکلره موهام تا کمرمه😂

منم چتریامو دکلره کرده بودم جنس موهام خراب شد

پشیمون شده بودم خیلی. چتریامم بلند بود هم قد بقیه موهام که تا آرنج میشد. هر یکی دوماه چندسانت کوتاه میکردم.

ذره ذره کوتاه میکردم اونم از اونور ذره ذره رشد میکرد

طول میکشه اما بالاخره اون بخش آسیب دیده از موهات خارج میشه باز موهای طبیعی خودت برمیگرده

بریم بگیم چی بده؟ خودمون برا خودمون میتونیم بزاریم؟

اگه موهاتون خیلی بلندو پرپشت نیست اره کاری نداره از پسش برمیاین...بگین پروتئین مو میخوام(هم میلی میفروشن هم پک کامل) لوازم ارایشی ها گرون تر میفروشن،قشم و چابهار شهرهای مرزی ارزون ترن..