2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب پارتی از کجا؟😂

خب دیگه نداری،اگه پولدار بودی میدادی یه موسسه چیزی به کارگردان معرفیت میکردن

برو کلاس بازیگری عزیزم،ولی پیش یه بازیگر معروف برو بعدا خودشون تو موسسه ازت تست میگیرن خوب باشی واسه فیلم قبولت میکنن

آموزش ببینید . پیج aban.acting تنها کسیه که بدون کلاهبرداری کمک میکنه . صفرتاصد رو گفته آموزش رایگان زیاد داره . 

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
دانشگاه ها رشته های بازیگری دارن،همونجا شروع کنید با بچهوهای فیلم سازی و کارگردانی و گریم بعدا هی با ...

خب من رشتم ریاضی هست نمیخوام رشتمو عوض کنم جز این راهی دیگه نیست؟؟

منم میخام برم کمی کلاساش رفتم و اینا ولی نمیدونم‌ دقیقاً باید چیکار کرد اگ‌کسی میدونه بهم بگه

من قبلا کلاس غیر انتفاعیشو رفتم مدرکم هم گرفتم حتی برای بازی در سریال هم رفتم تستشو دادم قبولم هم کردن ولی بحث کنکور شد نرفتم الان مثل چی پشیمونم😭😭😭😭😭

خب من رشتم ریاضی هست نمیخوام رشتمو عوض کنم جز این راهی دیگه نیست؟؟

آموزشگاه ها و موسسات هستن

من طراحی لباس خوندم،تو دانشگاهمون بچه ها همینطوری تیم درست میکردن،بعد دیگه وارد خندوانه و فیلم ها میشدن

چقدر ‌‌‌‌‌‌‌‌باید‌پول بدی موسسه؟ 

من یه موسسه میشناسم خودش فیلم درست میکنه ولی اگر بخوای بری تو فیلمش باید پول بدی. من از این طریق هم میتونم برم ولی اسمش و فیلماش معروف نیست که برم