2777
2789

نه 

هرچی میگی قطعا درسته👌🏻یه عده لجن با من لجن😐😂 سرتو از سانروف بيرون نبر شايد يكي سر نداشته باشه 😔       گفتند ک او عاشق موهای بلند است 🥺🌼موهای من از عصر همان روز قارچی است😐                                                  میشه برا سلامتی مامانم و خواهرم صلوات بفرستی مهربونم🫂💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من بعد یه هفته تاخیر سی هزار بودم

یکی بود

برای شما زیاد نیست عددش

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

ولی اون طور که خودم میدونم کلن ۱۷روز هست باردار شدم ینی از لحظه لقاح تا باروری .  شاید باورتون نشه ولی خودم این ماه حس کردم که باردار میشم براهمن روز دقیقشو یادمه و الان ۱۷روزه باردارم و تو این ۱۷روز بتام شده ۱۰۰۰

ولی اون طور که خودم میدونم کلن ۱۷روز هست باردار شدم ینی از لحظه لقاح تا باروری .  شاید باورتون ...

عزیزم مبارکت باشه  

خیلیا میدونن    ولی سن حاملگی از اولین روز سیکل ماهانت حساب می‌شه، واسه من روز ۳۰ سیکلم  بتا ۱۰۴۰ بود