2777
2789

تجربه و چیزیایی که تو زندگیتون فهمیدین و از روابطتتون با بقیه و پیشرفت زندگیتون هرنکته ای 

خودم اینکه اولا حرف مردم وقتی باید برات مهم باشه ک داره یجا باعث مشکل بشه برات. دوم اینکه خودتون باشید جوری ک خوشحالید مثلا یه دختر خیلی عشوه گره و همزمان چن نفر هندل میکنه و ازین راه میره جلو یه نفر بدنبال مستقل بودنه هرچند سخت تره ولی خودش احساس رضایت میکنه.   

خود واقعیت باش 

به کسی زود دل نبند 

به هر کسی اعتماد نکن 

راحت حرفاتو به کسی نگو 

گاهی وقتا لازمه دوستاتو ترک کنی واسه همیشه 

نگران هیچی نباش در لحظه زندگی کن 

حرف مردم مهم نباشه اونقدری که خودت یادت بره 

خودتو دوست داشته باش💜🤍❤️

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرین همیشه خودت باش و کاری که برات لذت بخشه انجام بده، مستقل شو حتی اگه از طرف پدرت تامینی و مشکل مالی نداری حتما شاغل شو و سعی کن کم کم ملزومات زندگیتو بخری و مستقل شی مثلا ماشین و خونه و ... برای مستقل شدن یا فرار از خونه پدری ازدواج نکن، اگه واقعا کسیو دوست داشتی و دلت خواست تا اخر عمر کنارش باشی ازدواج کن و به حرفای بقیه که دیره و باید ازدواج کنی و مجردی بده اصلا توجه نکن. سعی کن خوش بگذرونی و تک بعدی نباشی فقط درس بخونی، سفر برو، دوستای خوب پیدا کن و دوستای صمیمی خوب پیدا کن چون بعدا سنت بالا بره سخته دوست پیدا کردن. اگر میتونی مهاجرت تحصیلی کن

لایک نکن لطفا

تو رابطه ای برو که بهت عزت و احترام داده میشه!

طرز فکر خودت رو داشته باش راه رو و رونویس از دیگران نباش

اگه وارد رابطه شدی اولویتات فقط اون رابطه نباشه

یادت باشه تو کارای مهمتری هم داری

اگه از چیزی ناراخت شدی سعی کن ذهنتو متمرکز یه موضوع دیگه کنی تا از اون موضوع ک ذهنتو درگیر کرده چند روزی بگذره و کمرنگ شه

و در نهایت

سعی کن از کوچیکترین نقطه الان زندگیت لذت ببری