2777
2789
عنوان

باز هم پذیرایی عجیب!

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 51 پست
چیو ؟😅 اینکه انسان ها غذا می خورن؟؟؟؟ مخصوصا بعد از چند ساعت کار یدی؟‌

😂😂🤣🤣🤣🤣🤣وای خدا

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
عجیبتر از اون خانم ، خودتونید ، که تا ساعت ۵ گرسنگی کشیدید ولی دست توی جیب خودتون نکردید و هی منتظر ...

عزیزم اخه این کار توهینه به صاحب. خونه. ما رومون نمیشد. خودشم میگف نه بهم برمیخوره ولی نمیخرید چیزی😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعت شد 6 عصر گفت خب من جایی دعوتم. باید برم ولی خیلی ناراحت شدم نذاشتید غذا بخرم!! خدایی من فک ...

چی فرضتون کرده واقن

اینا چ مدل دوستی هست 

آخرم یجور ب بهونه مهمونی بیرونتون کرده...

کار نمیکردی از سه ب بعد... 

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
بعد گفت ینی نخرم؟ گفتیم نه حالا خوددانی ولی زحمت نکش. گف ای بابا نمیذارید که! بعد ساعت شد 5 ما بشدت ...

خیلی ببخشیدا اگرم یه کارگر می‌گرفت آخرسر مزد کارشو میداد بهش شماکه دوستش بودید ازتون بیگاری کشیده😒

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃
اخه سری دوم ما گفتیم عزیزم زحمته حالا ولی خود دانی. بعد گف اوکی رف سرکارش

وا خب میگفتی گرسنمونه

میخام برم خونمون

دیگه موندنی نداشتی

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
خیلی ببخشیدا اگرم یه کارگر می‌گرفت آخرسر مزد کارشو میداد بهش شماکه دوستش بودید ازتون بیگاری کشیده😒

منم خیلی زیاد دیدم 

این رفتار دقیقا سواستفاده از یه رابطه ی دوستانه س 

و خیلی زشته اینطوری به شعور طرف توهین کنی

کاربر قدیمی سایت 🌹

والا ما گشنه اومدیم بیرون چیزی هم حتی به هم دیگه پشت سرش نگفتیم. گفتم شاید توقع بیجاییه نهار خواستن. ولی وقتی میگی از 11 بیاید تاغروب و قراره کارم کنیم اوکی نهار نه به میوه یه شیرینی ازخودتون نباید باشه اونجا؟ اصن برام قابل هضم نیست

میگفتین یک ساندویچ سفارش بده ک هم گرون نشه براش هم کثیف کاری ظرف و... نخواد هم شما گرسنه نمونین مقص ...

بخدا ما قصدمون ساندویچ فلافل بود😄 اخه ما دوره ای میریم کافه خوبم خرج میکنیم. ولی گفتیم بنده خدا دم عروسیشه شاید هزینش زیاده. ی چیز ساده. حتی گفتیم فلانی زحمته ولی خواستی سفارش بدی ی ساندویچ فلافلی بندری ای چیزی بده. گفت اوکی. همش میگف اوکی 😐

منم خیلی زیاد دیدم  این رفتار دقیقا سواستفاده از یه رابطه ی دوستانه س  و خیلی زشته اینطو ...

آره واقعا، اگه منم جای استارتر بودم با کمال ميل قبول میکردم برم کمک دوستم ولی وقتی بفهمم به قول شما دارن ازم سواستفاده میکنن صددرصد ناراحت میشم

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃