2777
2789
عنوان

باز هم پذیرایی عجیب!

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 51 پست

تهش چیشد

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد گفت ینی نخرم؟ گفتیم نه حالا خوددانی ولی زحمت نکش. گف ای بابا نمیذارید که!

بعد ساعت شد 5 ما بشدت گشنه بودیم. گفتیم فلانی هزینه زیاد میشه عزیزم بیا قبول کن پول بذاریم غذا سفارش بدیم. گف نه محاله بذارم. و رفت سر کارش😐

ساعت شد 6 عصر گفت خب من جایی دعوتم. باید برم ولی خیلی ناراحت شدم نذاشتید غذا بخرم!!

خدایی من فک میکنم حتی اگه 4 پرس غذا هزینش براش زیاد بود مادرش که میدونس ما میایم غذا هم نه یه میوه نمیتونس بذاره؟ 

چ دوستای باادبی😂

من بودم اول خودم میرفتم سر یخچالشون 

بعضیا خیلی ساده‌ میگیرن 

اگه راحت بودین میتونستی بگی آره یچیز ساده درست میکنیم یا سفارش بدین  

اگرم نه که هیچی 

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 

میگفتین اره

من خودم درکل مواقعی هایی ک خیلی خوشحالم و مواقع هایی ک استرس دارم و.... اصلا گشنم نمیشه 

بزور دولقمه نون  چیزی میخورم 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

این صمیمیت فقط تو قسمت جهاز چیدن بوده،تو قسمت پذیرایی نبوده😂😂😂😂

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

بعد گفت ینی نخرم؟ گفتیم نه حالا خوددانی ولی زحمت نکش. گف ای بابا نمیذارید که! بعد ساعت شد 5 ما بشدت ...

چه زشت صمیمی وغیرصمیمی نداره وقتی یکی میاد خونت کمکت بایدفکرغذاهم باشی خودش بایدظهرکه شدغذاسفارش میدادیاازقبل آماده می‌کرد.واقعا رفتار زشتی داشته.

خودت میگی صمیمی ...دوست صمیمی همینه دیگه تعارف نمیکنه

وا این حرفا چیه آدم گرسنه بشه وقت ناهار هم باشه بهت ناهار ندن چون صمیمی 😐😐😐

خوب هممون تو خونه هامون با شوهرامون صمیمیم پس غذا درست نکنیم

😔
بعد گفت ینی نخرم؟ گفتیم نه حالا خوددانی ولی زحمت نکش. گف ای بابا نمیذارید که! بعد ساعت شد 5 ما بشدت ...

عجیبتر از اون خانم ، خودتونید ، که تا ساعت ۵ گرسنگی کشیدید ولی دست توی جیب خودتون نکردید و هی منتظر موندید بلکه اون واستون یه چیزی بخره بخورید!!!!🚶‍♀️🤦🏻‍♀️

وا این حرفا چیه آدم گرسنه بشه وقت ناهار هم باشه بهت ناهار ندن چون صمیمی 😐😐😐 خوب هممون تو خونه ها ...

😂😂😂من فک کردم تا همون سه موندن ...تا شش غروب دیگه خداییش باید آب و دون این طفلیا رو میداد