2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميخوام جدابشم نه اينكه عاشقش باشن ولى ديگه بريدم

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰

چشای شوهرم و درمیارم که چی کارکردی که بقیه عاشقتن

😅بیچاره اصن اینطوری نیستش

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

چه خبره همه دخترا عاشقش باشن 😒 

برام مهم نیست اونا چه حسی دارن مهم اینه شوهرم چه جور آدمیه 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

دختر دایی شوهرم خیلی دوسش داشت ازنگاه های بعد ازدواجمون که رفتیم خونشون معلوم بود اما من چنان چشم غره ای بهش رفتم که الان جرات نداره نگاه کنه زیاد

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

اوایل ازدواج خیلی شاهد این‌صحنه بودم ..‌ والا من خندم‌میگرف از حرکاتشون..‌ 

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بستگی داره از شوهرت راضی باشی یا نه

من وقتایی که راضی نیستم حرصم میگیره که تو زندگیم نیستن و هی تعریف میکنن

وقتایی که راضی ام میگم ودرست انتخاب کردم،اگر مجرد باشه میگم انشاله شبیه‌ش قسمتت شه

دوست دختر های قبلیش خیلی دوسش داشتن

اصلا انگار مهره ی مار داشت

یه دختره براش خودکشی کرده بود

یکی از دوست دختراش با دوتا بچه تو اینستا منو فالو کرده😑😑😑😑

یکی دوبار ازدواج کرده بود جدا شده بود زنگ میزد بهش گریهههههههخ که من بدون تو نمیتونم😑😑😑

البته الان نیستا دوست بودیم

شوهرم ولی هییییییچ حسی به هیچکدوم نداشت😑😑😑😑

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین