2777
2789

🫥🫥😬نمیخوای کسی نگاهت کنه کلا بمون خونه مگه میشه کسی نگات نکنه؟

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حق

یه چیزی میگن ادم خنده اش میگیره😄🤦🏼‍♀️

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

🫥🫥😬نمیخوای کسی نگاهت کنه کلا بمون خونه مگه میشه کسی نگات نکنه؟

😑😑😑

اینم حرفیه ولی لااقل نزدیک آدم نشن سر صحبتو باز نکنند دیگران فکر کنن خبریه

قبلا اینطور نبود کسی نگام نمیکرد

من ی مدتی رژیم چاقی گرفتم چون شدیدا لاغرم قیافم بهتر شد نمیگم خوشگل شدم چون معمولی بودم ولی واقعا منی ک قبلش سگ نگاه نمیکرد همه جا نگام میکردن میگفتن سلام عشقم ماشینا وایمیسادن یعنی واسه خودمم عجیب بود البته مریص شدم وزنم برگشت دوباره سگ نگام نمیکنه

من ی مدتی رژیم چاقی گرفتم چون شدیدا لاغرم قیافم بهتر شد نمیگم خوشگل شدم چون معمولی بودم ولی واقعا من ...

منم سگ نگام نمی‌کرد برای همین اذیتم الان.

ماشینا بوق میزنن، موتوریه تو محوطه کوچیکه دور میخورد نگام میکرد، ماشینه رد میشه نگاه می‌کنه میگم بفکر خودت باش تصادف می‌کنی.دارم‌ خرید میکنم یهو چندتا مرد جمع میشن کمک کنن.جلوی دیگران جای حرف زدن زل میزنم به آدم‌نگاه میکنن آدم‌نمیدونه کجا رو نگاه کنه.

به مدت میرفتم سرکار هر کی میومد میخواست نزدیکم بشه و مخمو بزنه.

منم سگ نگام نمی‌کرد برای همین اذیتم الان.ماشینا بوق میزنن، موتوریه تو محوطه کوچیکه دور میخورد نگام م ...

قیافت بهتر نشده؟ب پوستت نرسیدی؟

راست میگی ازار دهنده اس ولی من چون قشنگ ترشده بودم خیلی خوشحال بودم برام مهم نبود توخیابون اذیت میشم

قیافت بهتر نشده؟ب پوستت نرسیدی؟راست میگی ازار دهنده اس ولی من چون قشنگ ترشده بودم خیلی خوشحال بودم ب ...

فقط جلو موهامو مدل میدم الان، قبلاً کج می‌داشتیم.

اصلا آدم لاغر خوشگله واقعا، لباساش بهتر تو تنش میشینه.

منم لاغر میکنم

فقط جلو موهامو مدل میدم الان، قبلاً کج می‌داشتیم.اصلا آدم لاغر خوشگله واقعا، لباساش بهتر تو تنش میشی ...

اره لاغر خوش اندام ولی من ۴۰کیلوام .خب همون مدل موهات بهت بیشتر میاد .

😑😑😑اینم حرفیه ولی لااقل نزدیک آدم نشن سر صحبتو باز نکنند دیگران فکر کنن خبریهقبلا اینطور نبود کسی ...

شاید میخوان دوست بشن😬

شاید میخوان دوست بشن😬

همین ناراحتم می‌کنه.

میگم به قیافه ام میخوره اهل این چیزا باشم؟ یا ساده ام؟

یکی به دوستم گفته بود از چهره ام مشخصه بیتجربه و خامم.

اعصابم خورد شده

همین ناراحتم می‌کنه.میگم به قیافه ام میخوره اهل این چیزا باشم؟ یا ساده ام؟یکی به دوستم گفته بود از چ ...

من که شمارو ندیدم بخوام نظربدم