2777
2789
چقد هزینه کردی

با آزمایشا و سونو ...۳تومن تقریبا

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
داداش ندارم یه موقعی شرایطشو داشتم گفتم برا پسر انجام بدم کدوم بهتره

ای وی اف بهتره معمولا ولی شانس تخمک ریزی زن رو میاره پایین

چون تخمک کشی میکنن ولی تا دکتر تشخیص نده انجام نمیده

من یه بار ای یو ای کردم به دکترم گفتم ای وی اف کن گفت نه باید یه باردیگه iui بشی اگه جواب نداد...

اعصابم خورد شده از بس رفتم دکترو اومدم دیگه تحملشو ندارم طاقتم تموم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایمون کرد اونم نگرفت

آی یو آی به نظر من همون رابطه معمولیه و هیچ فرقی نمیکنه و اینکه میگن اسپرمو شستشو میدن و ... زیاد بهش اعتقاد ندارم

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
ای وی اف بهتره معمولا ولی شانس تخمک ریزی زن رو میاره پایین چون تخمک کشی میکنن ولی تا دکتر تشخیص نده ...

خدا بزرگه زن پسرعموم کاشت الان یه پسر ۷ ساله زیبا وپرانرژی داره

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

آی یو آی به نظر من همون رابطه معمولیه و هیچ فرقی نمیکنه و اینکه میگن اسپرمو شستشو میدن و ... زیاد به ...

اره ولی بعضیاهم دیدم iuiکردن و ج مثبت شده منم به دکترم گفتم ایندفعه ivfکنین گفت نمیشه

خدا بزرگه زن پسرعموم کاشت الان یه پسر ۷ ساله زیبا وپرانرژی داره

خدابه همه کسایی که میخوان بچه بده قدیما خانما بااولین رابطه سریع بچه دارمیشدن الان هرکسیو میبینی حداقل یکی ۲سال طول میکشه بخاطر خوراک و اب وهواست همش واین واکسنای کرونای کوفتی

ای وی اف بهتره معمولا ولی شانس تخمک ریزی زن رو میاره پایین چون تخمک کشی میکنن ولی تا دکتر تشخیص نده ...

سلام عزیزم ای وی اف خیلی برای بدن زن ضرر داره 

من خودم با بار دوم ای یو ای سه قلو باردار شدم 😅

با این که هم خودم مشکل تنبلی تخمدان داشتم هم همسرم مشکل واریکاسول دوطرفه داشت

آی یو آی به نظر من همون رابطه معمولیه و هیچ فرقی نمیکنه و اینکه میگن اسپرمو شستشو میدن و ... زیاد به ...

عزیزم من همسرم مشکل شدید داشت و اسپرم با تحرک بالاش صفر درصد بود ولی با شست و شو و تقویت اسپرم باردار شدم

عزیزم من همسرم مشکل شدید داشت و اسپرم با تحرک بالاش صفر درصد بود ولی با شست و شو و تقویت اسپرم باردا ...

خدا رو شکر مبارکتون باشه.نمیگم که قطعا دروغه،میگم من بهش معتقد نیستم.خدا روشکر که برا شما جواب داده❤️