2777
2789
عنوان

به نظر شما دولتی یا غیرانتفاعی؟

192 بازدید | 11 پست

سلام وقتتون بخیر راستش خواستم از شما کمک بگیرم که کدوم یکی از این مدارس بهتره من از کلاس اول تا 11( دانش آموز یازدهم هستم) تو مدارس دولتی درس خوندم در حقیقت وضع مالیمون یاری نمی‌کرد. ولی چون کلاس۱۲، سال آخر هستم و بعدش به امید خدا دیپلم، مادرم پیشنهاد دادن که تو مدرسه غیردولتی ۱۲ رو بخونم چون هم جمعیت کمتره و همین اینکه این مدرسه کلاس کنکور هم داره مادرم گفتن که وضعیت مالیمون اوکی و تو میتونی بری تازه کنکور رو هم ثبت نام کن ( تا جایی که پرس و جو کردم از دبیران این دبیرستان هم تعریف شده و حتی چند نفر این افراد جز هیأت علمی هستن )

به نظر شما سال آخر رو در مدرسه غیردولتی درس بخونم یا همون دولتی بمونم؟ ( البته واقعاً واسه خریدن نمره و اینا نیست چون الحمدالله درسم خوبه و خودم تمام تلاشم رو میکنم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد غیر دولتی صد در صد

اصلا تو غیر دولتی نمره خریدنی نیست که

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

من بارها دیدم ۹۰ درصد خود شخص

شاااااید ۱۰ درصد مدرسه و... تاثیر داشته باشه

من خودم حتی کلاس کنکور هم نرفتم

فقط آزمون های قلمچی شرکت کردم

نمیتونم رشتم و بگم اما دانشگاه دولتی تو تهران قبول شدم

بازم همه چی ب خودت بستگی داره

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡