2777
2789
عنوان

جاری و اعصاب من

538 بازدید | 18 پست

جاری جدید وارد خانواده شده من اولش باهاش خوب بودم والانم در ظاهر هستم من و جاری بزرگترم خیلی صحبت می کنیم و من ناراحتم که چرا بهش اطمینان کردم .جاری جدید ما رو خونشون دعوت کردن من برای کمک بلند شدم گفتم چه کمکی میتونم انجام بدم گفت من الان اعصاب ندارم صبر کن من شک شدم هنوز یک ماه نشده و این طور صحبت کردن به جاری بزرگترم گفتم من برای شب یلدا بیام کار نمیکنم نمیخوام بهم بی احترامی بشه جاری بزرگترم که اون دفعه اصلا کار نکرد ابن دفعه تا سیخ کباب رو شست که منو خراب کن  هر چند که اخرش مجبور شدم کمی کمک کنم مادر جاری جدیدم رو به جاری بزرگترم کلی تشکر کرد ولی ردشون از من برگردوند الان نیاین بگین  نباید به جاری اعتماد کرد من حرف دلمو نوشتم  ولی خیلی سیاست داره  جاری بزرگترم من تازه بعد ۹ سال فهمیدم رفتاراش فیلمه محبت واقعی نیست بنظرتون چیکار کنم من خیلی بهم ریختم .

اوه اوه چه رکب بدی خوردی

دختر یکم زرنگ باش چه لزوم داره بگی کارمیکنی یا نه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من اصلا ذهن و فکرتو مشغول این چیزا نکن

کتاب بخون و برای رشد و زندگی بهتر داشتن مطالعه کن

کمک و مهمونی و اینام در حدی که احترام به خودت و شخص مقابل ت بزاری 

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

از این ب بعد ب حرف جاریت گوش نکن .ب احتمالزیاد میخاد بینتون بهم بزنه و حرفایی پشت سرشما میگه شما خوب باش مهریونی کن تا بفهمن اون دو بهم زنه

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

خودتو باهیچکدومشون مقایسه نکن.اون کاری را بکن که صلاح میدونی.اتفاقا وظیفه شما نیست اونجا مثلا حتی سیخ کباب بشورید.من خودم توی مهمونی ها کمک میکنم اما اینجور جاها که رودربایستی داره سعی میکنم در حد جمع و پهن کردن سفره کمک بدم

یه روز خوب میاد

منم دقیق مث شما بودم بخدا یه ساله فاصله گرفتم هروقت جمع شدن بهونه اوردم نرفتم تلفنیم چت و همه چیو قطع کردم بخدا الان سال بسال میبیمشون اینقد منت میکشن راحتتت شدم هرچی خودتو نگیری و محبت کنی اونا بدتر میشن محبت بی حا و اعتماد همینه 

هیچی مهم نیست . این مهم هست ک الان فهمیدی . نه به جاری بزرگ حرفی بزن که باهات دشمن بشه و رازهات رو فاش کنه 

نه اینقدر دم جاری کوچیک رو ببین که حقیر بشی و بخوای سبقت از جاری بزرگه بگیری. 

یک رفتار معمولی و متعادل با هردو 

و بچسب به زندگی خودت 

و  لازم نیست خودتو پیش کسی جا کنی .

زمان همه چیز رو به همه نشون خواهد داد ‌.