2777
2789
عنوان

🎅🌲 توهم انجام بده اینکارو

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 27 پست
موافقم باهاتون من از سال پیش یه اضافه وزن داشتم و یه سری لباس هام که نو بودن و بعضیاش حتی مارک ...

عالیه

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
من موافقم که طبق نیاز خرید کنیم ولی اتفاقا خریدکردن از مغازه ها هم کمک به مردمِ اونا هم راه درآمدشو ...

این چیزی که شما هم می گید تا حدی درسته 

درسته کمک میشه ولی باعث تولید و انباشتگی کالا میشه که در نهایت به طبیعت آسیب میزنه، زندگی خودمون رو هم مختل میکنه

اگه خواستیم میتونیم خرید کنیم برای دیگران که نیازمند هستن و به عنوان هدیه بهشون بدیم

یعنی از اول که میخریم با این نیت که قراره به دیگران هدیه بدیم بخریم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافق این دیدگاه نیستم . رشد اقتصاد اونا زیرساخت های اقتصادی کشوره که دولت ایجاد میکنه . هرقدر ...

هرکسی عقیده ای داره دوستم و اعتقاد شما محترم👍

منتهی این روزا خیلی خوبه که هوای هم رو داشته باشیم

زرزربانوی سال ۹۵هستم🙂
شما داری نمیخری ولی ما مجبوریم میخریم ما مقه هم نیستیم جانم 

ممکنه چیزای دیگه تو خونت اضافی باشه 

مثلا من یه لیست خرید داشتم توش نظم دهنده های پلاستیکی و خرید از پلاسکو ها بود (قبلا خردکردن ب تعداد کافی ). خطش زدم .باخودم گفتم تا الان ب خوبی دارم زندگی میکنم بدون نیاز ب اون پلاستیک های اضافه پس خرید ضروری نیست فقط از سر کمال گرایی و وسواس میخوام وجود داشته باشن . 

اگر بخوای وسواس گونه نگاه کنی چندتا تیکه جدید لازم دارم 

ولی منطقی نگاه کنی قبلی ها کفایت میکنه.

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
این چیزی که شما هم می گید تا حدی درسته  درسته کمک میشه ولی باعث تولید و انباشتگی کالا میشه که ...

درسته گلم یا میشه لباس های قدیمی و نو رو هدیه بدیم و جایگزین کنیم

اینجوری چیزی هم انباشته نمیشه

زرزربانوی سال ۹۵هستم🙂
هرکسی عقیده ای داره دوستم و اعتقاد شما محترم👍 منتهی این روزا خیلی خوبه که هوای هم رو داشته باشیم

تشکر از نظرتون🤍

درسته گلم یا میشه لباس های قدیمی و نو رو هدیه بدیم و جایگزین کنیم اینجوری چیزی هم انباشته نمیشه

درسته👌

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

خدا رو شکر شما دارید ولی اوضاع اقتصادی خیلی وقته خیلیا رو به ناچار به این سمت کشونده من سالهاست با اقتصاد مقاومتی زندگیمو سر پا نگه داشتم وپول این چیزا رو صرف آموزش بچه هام کردم تا زندگی بهتری داشته باشن 

خدا رو شکر شما دارید ولی اوضاع اقتصادی خیلی وقته خیلیا رو به ناچار به این سمت کشونده من سالهاست با ا ...

کاره شما مثل سرمایه گذاری بلند مدته‌. انشالله بزودی ثمره اش رو می‌بینید.

ببخشیدمیشه بگین چه کاری.منم دنبال تغییرشغلم.....

الان توچه حیطه ای مشغول هستین 

الان توچه حیطه ای مشغول هستین 

من لیسانس مدیریتم

توحوزه درمان یه بخش خصوصی.غیرمرتبط.واقعاازارتباط بابیمارخسته شدم.خیلی اعصاب میخواد .واقعا اعصابم خرابترمیشه روزبه روز.کاراروم بی حاشیه واعصاب خردی میخوام

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم