2777
2789
عنوان

🎅🌲 توهم انجام بده اینکارو

424 بازدید | 27 پست

وقتی پاییز شد و لباس های گرم و پالتو و...همه رو چیدم داخل کمدها. دیدم اونقدر لباس دارم که تا۴ سال هم خرید نکنم کفایت میکنه حتی از نظر تنوع .

پس قول دادم هیچ خرید فصل سردی نکنم از بوت و کفش و خونگی گرم و بیرونی گرم ....

تا الان موفق شدم نکردم .

اما هربار که بیرون وسوسه شدم بجاش کادو خریدم برای بقیه. اول اینکه هدیه های بی مناسبت لحظات و خاطرات قشنگی ساخت برام.

دوم اینکه عزیزانمون واقعا خوشحال میشن .

سوم اینکه تونستم این هزینه هارو صرف موارد آموزشی بیشتری کنم جوری که مسیر کاری جدیدی برام بازشد و در آستانه تغییر شغلی ام .

خوشحالم پول هام تبدیل ب پارچه نشده مثل سال‌های قبل .

خرید های غیرضروری در دسته اهمال کاری هست

مثلا شما افسردگی دارین جای حل ریشه ای مشکل .میرین خرید تا موقتا خوشحال بشین .

آگاهانه تصمیم بگیرین و طبق عادت فصل های جدید زندگی رو نبازین

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

فکر خوبیه عزیزم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موافقم که طبق نیاز خرید کنیم ولی اتفاقا خریدکردن از مغازه ها هم کمک به مردمِ

اونا هم راه درآمدشون همینه

کمک قرار نیست حتما دادن هدیه باشه وقتی از مغازه ای خرید میکنی درواقع داری از هموطنت حمایت میکنی

زرزربانوی سال ۹۵هستم🙂

موافقم باهاتون

من از سال پیش یه اضافه وزن داشتم و یه سری لباس هام که نو بودن و بعضیاش حتی مارک داشتن چون تو حراج اخر فصل خریده بودم و دادم به اطرافیانم کلی کمدم سبک شد و خریدم نکردم هنوز

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

ممنون که باعث شدی  از این دو دقیقه ای که تو این تاپیک گذروندم راضی باشم 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
منم مدتیه همینکارو میکنم. حتی برای عید هم لباس دارم و نمیخرم

عالیه 

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

دقیقا👌👌👌

اگه لباس زمستونی اضافه هم داریم که نو هستن، بهتره به کسایی که می شناسیم نیازمند هستن ( و از این کار  ناراحت نمیشن)  بهشون هدیه کنیم

یا به خیریه ها بدیم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من موافقم که طبق نیاز خرید کنیم ولی اتفاقا خریدکردن از مغازه ها هم کمک به مردمِ اونا هم راه درآمدشو ...

موافق این دیدگاه نیستم . رشد اقتصاد اونا زیرساخت های اقتصادی کشوره که دولت ایجاد میکنه . هرقدر من پولم رو صرف چیزهایی که تو آینده زباله میشن  بکنم بجاش خودم و فرزندم و خانوادم از نظر آموزشی فرهنگی ضعیف باشیم ‌بیشتر به اقتصاد واقعی کشور لطمه میزنیم و مصرف کننده صرف باقی میمونیم