2777
2789
عنوان

وضعیت کمد لباسام +عکس

2212 بازدید | 17 پست

از صبح تا الان هی بشور مرتب کن اینو بلند کن اینو بزار الان که به کمدم رسید دیگه حال ندارم دوست دارم اتیشش بزنم 😑😑😑

اینقدر لباس دارم که حوصله مرتب کردنشون ندارم ولی وقتی  میخام برم جایی هیچی ندارم این چه حکمتیه که خدا به ما دخترا داده توش موندم 😫😫😫

میگن دخترا موقع ازدواج سؤالشون از چی بپوشم به چی غذابپزم تغییرمیکنه

رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی دفعه بلند شو پرتشون کن وسط اتاق بعد مجبور میشی تاشون کنی😂😂😂

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خدایی چرا موقعی که جمع میکنین تا نمیزنین که مجبور بشین این وضعو تحمل کنین دختر منم همشونو میچپونه تو کمدش ماهی یبار هم همشو میریزه مرتب میکنه😐خدا عذابتونو زیاد کرده؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خدایی چرا موقعی که جمع میکنین تا نمیزنین که مجبور بشین این وضعو تحمل کنین دختر منم همشونو میچپونه تو ...

همیشه مرتب میکنم فقط این چند روزه خونه بابام بودم دیشب که امدم همو چپوندم تو کمد الان حوصلشون ندارم 😶