2777
2789
عنوان

واییی دیوونه شدممم از دست بچه فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 43 پست
اصلا شعور تربیت کردنش و نداره 

بنظرم رفت و امدتو کم‌ کن

چون اهمیت نمیده ممکنه بچش بهتون اسیب بزنه 

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مامان خودش😑

ببین حالا بیای بهش بگی بچتو ادب کن بهش بر میخوره چون اصولا مامانا اصلا بی ادبی بچه های خودشون بچشمشون نمیاد مخصوصا ک میگی میخنده 

بنظرمدر این مورد اصلا هیچی نگو چون رابطتت خراب میشه باهاشون

نه مامان خودش😑

عزیزم چون مامانش نمیفهمه فایده نداره 

یعنی چی که بچه بی ادبی کنه بخنده!!! بی فرهنگیه... 

بهترین راه اینه ک هرجا هستن نری مهمونی هایی ک هستن سعی کن کمتر بری.. 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
بنظرم رفت و امدتو کم‌ کن چون اهمیت نمیده ممکنه بچش بهتون اسیب بزنه 

ب خدا به من باشه نمی‌رم چند باری اومده اگه نرم یه عالمه حرف درمیاره پشتم بیا و جمعش کن

خسته ام از همه چیز ولی باز هم ادامه میدهم...🙃

در ضمن فامیله نمیشه که رفت آمد نکنی بعضی ها چون بچن ی سری نظرهای بچه گانه میگن که نرو و ...

تو برو سعی کن توجه نکنی بهش 

بالاخره فامیله درسته اینجاشاید حرص میخوری 

شاید صد جای دیگه به دردت بخورن

لیوان و با نوشابه توش پرت کرده سمتم مامانه می‌خنده  به کی ربط داره؟

مامانت نباید بخنده.مامانت بزرگتر دخترخالت میشه باید تذکر بده.تقصیر مادرت بیشتر از دختر خالته اگه صدمه میدیدی؟؟به مادرت بگو دفعه بعد من سر سفره نمیام.مطمئن باش دفعه بعد اون بچه به دلیل حمایت مادرت دوباره لیوان رو سمتت پرت میکنه

مامانت نباید بخنده.مامانت بزرگتر دخترخالت میشه باید تذکر بده.تقصیر مادرت بیشتر از دختر خالته اگه صدم ...

مامان خود بچه می‌خنده مامان من اخم کرده بود

رسما یه بی فرهنگه 

بلند جلو جمع بگو عزیزم این بچه است سرش نمیشه تو که عاقل و فهمیده ای به جای اینکه بلند بشی بگیریش تازه میخندی؟؟ وسایل بقیه رو میشکنه خونه خودتون که نیست بلند شو بگیرش 

یا اگه رفتی خونش کار زشت کرد مامانش خندید بلند شو زود برو خونه خودتون

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
لیوان و با نوشابه توش پرت کرده سمتم مامانه می‌خنده  به کی ربط داره؟

ببخشید فکر کردم مادرت خندیده.ازمادرت بخواه تذکر بده باید همون موقع که مادرش خندید تو هم لیوان پرت میکردی سمتش.الان که دیگه فایده نداره.میخوای چکارکنی؟بچه رو بترسون الکی بگو وای اون چه بود رد شد؟کاری کن اسم خونتون میاد خودشو خیس کنه

در ضمن فامیله نمیشه که رفت آمد نکنی بعضی ها چون بچن ی سری نظرهای بچه گانه میگن که نرو و ... تو برو ...

الیته به درد نمیخورن ولی کلا قطع رابطه رو خوشم نمیاد مامانش تقصیر خودش نیس کلا بدفرهنگه یه کمم خانواده شوهرش هم بیشعورن 

میخوام یه کاری کنم بچه هه ازم بترسه به پرو پاک نپیچه

ببخشید فکر کردم مادرت خندیده.ازمادرت بخواه تذکر بده باید همون موقع که مادرش خندید تو هم لیوان پرت می ...

خواهش میکنم یه لحظه شوک شدم