2777
2789

یه دختر خاله دارم یه پسر سه و نیم ساله داره 

وای بچه اش همه رو دیوونه کرده از بس نه خودش شعورش میرسه نه به حرف کسی گوش میده 

بی تربیت و بی ادب همه رو میزنه 

سر سفره لیوان پرت می‌کنه سمت همه 

مامانه می‌خنده بچه هم می‌خنده 

چهار تا قند برمیداره مامانش قندون و برمیداره میگه مامان قند بده دوباره قند میده بهش 

دارم حرص میخورم یه راهکار بدید 

خسته ام از همه چیز ولی باز هم ادامه میدهم...🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچش بیش فعاله دیگه

متاسفانه شعور ندارن بچه رو ببرن دکتر

تازه قربون صدقه وحشی گری بچشونم میرن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خب عزیزم بشما چه مگه با شما زندگی میکنه 

عزیزم تاپیک استارتر به شما چه ربطی داره مگه راجع به بچه شما نظر داده

دوس نداری خارج شو از تاپیک

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
عزیزم تاپیک استارتر به شما چه ربطی داره مگه راجع به بچه شما نظر داده دوس نداری خارج شو از تاپیک

والا به خدا

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

والا به خدا

من خیلی منطقی ی سوال ازش کردم که هیچ دلیل نداره وقتی باهاشون زندگی نمیکنه حرصش بخوره ولی ی سری فضول اومدن واسه اسی خودشیرینی کنن در حالی ک اگر اسی درک کنه بهترین جوابشو من دادم

خفه شو مگه من مخاطبم تویی آخه

با ننه بابات حرف نمیزنیا

این ادبیاتتو نگه دار واسه اونا

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_3  

بچش بیش فعاله دیگه متاسفانه شعور ندارن بچه رو ببرن دکتر تازه قربون صدقه وحشی گری بچشونم میرن

اصلا شعور تربیت کردنش و نداره 

خسته ام از همه چیز ولی باز هم ادامه میدهم...🙃