2777
2789
عنوان

بنظرتون شغلش خوبه؟؟؟

1052 بازدید | 5 پست

با مدرک مهندسی مکانیک مقطع لیسانس تو هسا( هواپیماسازی) استخدام شده البته سربازی نرفته و الان داره ارشد میخونه ۶ سال نیروی قراردادیه ،من اصلا از محدودیت هاش خبر ندارم فقط میدونم خارج از کشور نمیتونن سفر کنن، میشه اگ شوهراتون اونجا کار میکنن برام یکم توضیح بدین یا اصلا از شوهراتون بپرسین ببینین اطلاع دارن؟ محدودیت هاش یا مزایا و معایب چی داره

عزیزم سفرهای زیارتی میتونن برن. میتونن مکه و کربلا برن ولی کشورهای دیگه نه تا پنج سال بعد از بازنشستگی. مزایاش هم اینه که رسمی بشه امنیت شغلی داره. هرچندسال یه بار وام های مسکن و خودرو و... دارن. هر شهری برید هتل و مهمانسرا دارن. باجاهای مختلف طرف قراردادن. برای سینما و فروشگاه و... 

عزیزم سفرهای زیارتی میتونن برن. میتونن مکه و کربلا برن ولی کشورهای دیگه نه تا پنج سال بعد از بازنشست ...

آخه ما جفتمون خیلیم مذهبی نیستیم البته پول خارج از کشورم نداریم، طرز پوشش چطوره باید مث سپاهیا باشه تیپشون؟؟ و اینک خانمشون دباید حتما چادری باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه ما جفتمون خیلیم مذهبی نیستیم البته پول خارج از کشورم نداریم، طرز پوشش چطوره باید مث سپاهیا باشه ...

چرا فکر میکنید سپاهیا مجبورن شلوار پارچه ای گشاد و بلوز استین بلند و یقه ی بسته بپوشن؟ بیشتر سپاهیا کلا تیپشون اینه نه اینکه سپاه مجبورشون کنه. من کلی سپاهی میشناسم که خیلی هم به روز لباس میپوشن.سپاه که نمیاد تو کوچه خیابون شما رو تعقیب کنه ببینه چی میپوشید. اگه این قسمتی که میگی مربوط به ارتشه نه عزیزم حتی نمیخواد محجبه باشی

چرا فکر میکنید سپاهیا مجبورن شلوار پارچه ای گشاد و بلوز استین بلند و یقه ی بسته بپوشن؟ بیشتر سپاهیا ...

نمی‌دونم آخه من اطرافم همه اینطوری بودن خیلی موافق با تیپشون نبودم دوس ندارم همسرم این شکلی باشه نمیدونستم انتخاب خودشونه، ب هرحال مرسی از کمکت عزیزم ❤️

نمی‌دونم آخه من اطرافم همه اینطوری بودن خیلی موافق با تیپشون نبودم دوس ندارم همسرم این شکلی باشه نمی ...

والا من تو فامیل خیلییی نزدیکم پاسدار داریم. عینک دودی میزنن درحالی که میگن اصلا عینک دودی اجازه ندارن. چرت محضه. شلوار کتان یا لی لوله تفنگی‌میپوشن. پیرهن آستین کوتاه میپوشن. خانوماشونم محجبه ان ولی خیلی شیک پوشن.