2777
2789

نمیدونم چکار کنم شرایط مستقل شدن ندارم پدر ومادرم خیلی تعصبی ان و سنتی

پدر ومادرم خیلی کثیفن ، مثلا تو ظرفشویی مسواک میزنن و حتی دماغ میگیرن

پدرم همش دستش به شلوارشه و من حتی چندشم میشه به کنترل tv دست بزنم. توالت خونه عین بین راهی هاست 

منم دوشیفت شاغلم نمیرسم همش تمیز کنم بااین حال هرروز صبح قبل کار وایتکس میزنم و میسابم 

وبی اصلا رعایت نمیکنن از کار ک برمیگردم انگار ن انگار

همشم دعوا دارن باهم و با همه . از بچگی جیغ جیغ مامانم و عربده های بابام تو گوشم بوده وضعشون خوبه دوتا خونه وماشین دارن  اما من و خواهرم حتی کارگری میکردیم تو کارخونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته ولی مجردی که نمیشه خونه گرفت

ان شاءالله که بخت خوبی نصیبتون میشه مستقل میشید

البته اگه از اون مدل خانواده های اوپن بودید بهتون میگفتم مستقل بشید

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

۲۶ سالته چرا نتونی مستقل شی؟

شاغلم که هسای

یه خونه کوچیک اجاره کن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

کاش بتونی مستقل شی خونه اجاره کنی باخواهرت 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

فقط همین دوتا بچه اید؟

خواهرت متاهله؟

خودت چرا ازدواج نکردی؟

نمیتونی خونه بگیری مستقل زندگی کنی؟؟؟

اصولا اعضای خانواده شبیه همن... اگر پدر و مادرت کثیفن پس چرا تو تمیزی که اذیت شی؟☹️

با خواهرت نمی تونین بزنین بیرون اولش سخته شاغلم هستی

اون ازدواج کرده 

عزیزم حقوقم نمیرسونه الان چهارتا وسیله برا خونه و رهن واجاره خیییلی زیاد میشه پولش 

من حقوقم همش ۴ تومنه

اون ازدواج کرده  عزیزم حقوقم نمیرسونه الان چهارتا وسیله برا خونه و رهن واجاره خیییلی زیاد میشه ...

جز شوهر گزینه ای نمی‌مونه که اونم اگر اشتباه کنی اوضاعت بدتر از الان میشه

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈