2777
2789
درود به همگی..من دیروز باید پری میشدم اما نشدم خیلی منظم بودم همیشه..الان چند ماه هست واسه نی نی در تلاشیم..من همه علائم پری رو دارم درد سینه،دل پیچه ها..لطفا بگید قبل از بارداری کسی بوده که فکر میکرده میخواد پری بشه و نشه؟؟یعنی ادم درد پری رو داره یا نه؟؟لطفا زود ج بدید ممنون
خداي خوبم مثل هميشه فقط اميدم به تو هست ..
من تازه مامان ندارم خیلی وقته دارمش
آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
بله ممکنه باردارباشی یه بی بی چک بزن
آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل بارداری حس میکردم قراره بریود بشم. احساس اون روزا رو داشتم و حس میکردم ترشح دارم. ولی نمیشدم. ترشحمم مث اب بود
میشه برای سلامتی اقا مهدیار من یه صلوات بفرستید؟؟؟؟ (اللهم صلی علی مُحَمَّد و ال مُحَمَّد )
نوشته تازه مامان دارید میشید
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
بله، من تا دو ماهگی علائم پری داشتم
فروش پوشاك كودك و لوازم آرايش اوريجينال، خريد از امريكا آيدي تل.گرام: rahaa_kh****  https://t.me/barana_kidshop  **** لوازم آرايشي بهداشتي اوريجينال خريد از امريكا ****https://t.me/Baharan_cosmetics 
ب نظر من ک اولین علامت حاملگی تکرر ادراره. من باردار بودم نمیدونستم. شبو یه جا مهمون بودیم. تا صب هزاااار بار رفتم دستشویی اومدم. دیگه خودمم خجالت میکشیدم
دوره ای شده ک باید بگیم ”معذرت میخوام که تو غلط کردی” :\
من دو روز از پری گذشته زیر دلم ب شدت درد میکنه ک قبلا به ر وقت اینطوری بود دردش همون موقع میومد ولی الان خبری نیست
تو اوج نا امیدی خدا یه نگاهی به دلم انداخت و یه فندوق گذاشت تو دلم:':-::-