2777
2789
عنوان

شوهرم نامه نوشته

436 بازدید | 21 پست

سلام همین الان با یه سیم کارت دیگ وارد شدم

من جمعه بچم مریض بود همش دور و بر اون بودم.بعدشم حموم و دستشویی رو شستم چدن های گازو شستم کیسه جارو و وسایلش رو شستم حیاط رو شستم و..... دوش گرفتم اومدم.حسابی خسته بودم خیلی.

شب تخت گرقتم‌خابیدم اصلا حالیم‌نشد.

فرداشم از صبح ساعت۹ تا شب ساعت۷ ک شوهرم از کار اومد داشتم کار میکردم خداشاهده.من وسواس هستم واسه همین کارام بیشتر طول میکشع مثلا یه جارو ۱۰بار دستمال میکشم.

دیگه حسابی خسته بودم.چای خوردیم فیلم پایتخت دیدیم خندیدیم شام خوردیم

دوباره مثل جنازه خابم برد بیهوش شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

منم سالی یبار اینجوری خونه رو تمیز میکنم بقیه سال به زور خونه رو تمیز نگه میدارم😂

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

صبح ک پاشدم دیدم روی میز ارایش یه برگه نوشته طومار

نوشته شبا میگیری اون طرف میخابی و پیش من نمیای و...

یه جا میخابیم بچها با یه پتو ولی کلا من وول میخورم توی جا ثابت نیستم بخصوص وقتی خسته باشم خیلیی سنگین خابم خیلی

نوشته بود انگار شوهر نداری و باید پیش من بخابی و از این چرت و پرت ها

اصلااا ننوشته بود دستت درد نکنه خونه رو تمیز کردی به بچه رسیدی

فقططط به فکر زیز شکم خودشونن این مرد ها

من از خدامه شب پیشش بخابم ولی وقتی میدونم بعدشم به چی منجر میشه نمیرم.

همش رابطع

من خسته بودم خب

ترجیح دادم این ور بخابم تا با اون سرو کله بزنم

اصلا درک‌نمیکنه اصلا

تقصیر منه یا شوهرم؟؟؟

منم اصلا جوابشو ندادم پیامک ندادم

برگه روهم پاره کردم نمیتونم عکس بدم

خب فردا شما دور از حونت بخاطر این وسواست هزارتا دست درد و‌پا درد بگیری شوهرت نمیگه ک وای قربونه دست و پات چقدر زحمت کشیدی میگه میخواستی نکنی

ب نظرم شما بیش از حد ب کار خونه اهمیت میدی و شوهرت بیشتر دوس داره ب اون توجه کنی 

صبح ک پاشدم دیدم روی میز ارایش یه برگه نوشته طومار نوشته شبا میگیری اون طرف میخابی و پیش من نمیای و ...

حق با شوهرته اونم ادمه نیاز ب توجه و محبتت داره از تو نگیره کجابره چیکار کنه داری کوتاهی میکنی