2777
2789
عنوان

بیاین رنگ مو

105 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من ۷ ماه پیش موهامو قهوه ای دودی شماره ۳ گذاشتم الان خواستم یه تنوعی بدم دودی شماره هفت گرفتم با اکسیدان ۹ درصد گذاشتم روی موهام نیم ساعتم موند دنباله موهام که رنگی بود روشنتر شد ولی جلوی موهام انگار اصلا رنگ نگرفته فقط یه هاله قهوه ای افتاده

حالا دوس دارم موهامو یکرنگ کنم میشه کمکم کنید بگین چه رنگی با چه اکسیدانی بذارم؟ موهای خودمم کامل مشکیه و دیر رنگ باز میکنه

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی

اول باید جلو موهاتو رنگ میزاشتی بعد پشت موهاتو که رنگ داشت ....میتونی دودی زیتونی قاطی کنی اول جلو موهاتو بزاری بعد چند دقیقه پشت موهاتو ...ولی به نظرم برو پیش یه ارایشگر 

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

اول باید جلو موهاتو رنگ میزاشتی بعد پشت موهاتو که رنگ داشت ....میتونی دودی زیتونی قاطی کنی اول جلو م ...

دودی زیتونی چه شماره خوبه بگیرم اکسیدان هم بگین لطفا

راستش بچم کوچیکه نمیتونم آرایشگاه برم

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دودی زیتونی چه شماره خوبه بگیرم اکسیدان هم بگین لطفا راستش بچم کوچیکه نمیتونم آرایشگاه برم

دقیق نمیدونم رنگ موهاتون چیه الان ولی زیتونی ۸ و دودی ۸ با یه نخود واریاسیون نقره ای و اکسیدان ۶ درصد قاطی کن اول بزار جلو موهات که تیره تره بعد یه رب به پشت موهات بزن انشالله که خوب میشع ....من همیشه همین رنگ رو میزارم ...ولی بازم میگم جنس موهاتو نمیدونم چیه

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

خودتم هی هر لحظه چکش کن ببین رنگ گرفته جلو موهات یا نه

دقیق نمیدونم رنگ موهاتون چیه الان ولی زیتونی ۸ و دودی ۸ با یه نخود واریاسیون نقره ای و اکسیدان ۶ درص ...

مرسی عزیز دلم خیلی لطف کردی موهام خیلی ضخیمه و مشکی دیر رنگ میگیره

مرسی عزیز دلم خیلی لطف کردی موهام خیلی ضخیمه و مشکی دیر رنگ میگیره

پس یه کم وسطای کار سشوار رو با فاصله یه کم زیاد بگیر رو موهات

سلام ببخشید تو‌یک تایپیکی شما گفته بودین که میشه از پزشکی تعهدی تغییر رشته داد ..دقیقا چطور باید این ...

سلام بله تعهدیا تغییر رشته نمیتونن بدن مشکلت چیه